Ολοκληρωση ψηφιοποιησης Pixel

Pixel_133Σας ανακοινώνουμε περίτρανα και περήφανα πως ένα ακόμη μεγαλεπήβολο scanning project ολοκληρώθηκε με επιτυχία! Το Pixel χάραξε την δική του πορεία στον χώρο του ελληνικού ειδικού Τύπου, από τον Οκτώβριο του 1983 έως τον Ιούνιο του 1996. Για 13 χρόνια, το Pixel αποτελούσε ξεχωριστή ”συντροφιά” για τον χομπίστα, τον power user, τον gamer, τον προγραμματιστή και τον αρχάριο χρήστη. Εμείς κρατάμε ζωντανή την μνήμη του περιοδικού που μας έμαθε πως να συνυπάρχουμε με τους υπολογιστές μας! Απολαύστε τα τεύχη του περιοδικού στα 300DPI, ψηφιοποιημένα με μεγάλη προσοχή και μεράκι όπως αξίζει σε αυτό το κομμάτι της έντυπης ιστορίας! Μόνο στο iamretro.gr!

Ευχαριστούμε θερμά τον Φώτη (Fotis_KFOR ) για την συνεισφορά του στο δύσκολο αυτό εγχείρημα!!

nkary

Κλάιν μάιν που λέμε και στη Θεσσαλονίκη. Άντε να γράψω για μένα. Μεγάλωσα με τα πισίζ αν και μεγάλη μου αγάπη ήταν και παραμένει η κούκλα A500. Ασχολούμαι μόνο με strategy games (ναι υπάρχουμε και εμείς!! ακόμη) μιας και η ηλικία δεν επιτρέπει πλέον συγκινήσεις του τύπου FPS. Απεχθάνομαι τις κονσόλες εκτός από μια. Αυτήν που ήταν πισί ;)

8 thoughts on “Ολοκληρωση ψηφιοποιησης Pixel

 • July 22, 2015 at 10:20 am
  Permalink

  Μπράβο παιδιά. Πολύ ωραία η photo με τα εξώφυλλα.

 • October 16, 2015 at 9:15 pm
  Permalink

  Ως χρήστης που ξεκίνησε από τα PC χωρίς να περάσει από τη φάση των Home υπολογιστών, δεν ήμουν ποτέ αναγνώστης του PIXEL – είχαν πέσει στα χέρια μου 2- 3 τεύχη το πολύ. Έχω ακούσει όμως τόσα πολλά για το συγκεκριμένο περιοδικό που τώρα με τα τεύχη που εσείς, η ομάδα του iamretro, μας προσφέρετε, δε θα χάσω την ευκαιρία να μελετήσω το φαινόμενο PIXEL σε βάθος!

  • October 16, 2015 at 10:48 pm
   Permalink

   Να σαι καλά Αλέξανδρε
   Άλλο “φρούτο” το Pixel 🙂
   Enjoy it!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.