“Αλήθειες για τον κόσμο των υπολογιστών (και όχι μόνο) που φοβόμαστε να παραδεχτούμε! Εδώ όλα βγαίνουν στο φως με καυστικό τρόπο”

Επεισόδιο 4

Γκρίνια Νο1

ΟΧΙ, δεν αξίζει να αγοράσετε κονσόλα νέας γενιάς. H κατάσταση με το PS4 και το Xbox One αρχίζει να γίνεται γελοία. Το line up παιχνιδιών Νοεμβρίου και για τις 2 κονσόλες ήταν για κλάματα. Κονσόλες = Exclusives και δεν έχουμε τέτοια ακόμα, end of story.

Γκρίνια Νο2

NAI, tα Windows Phones είναι αρκετά πιο γρήγορα φτηνά και αξιόπιστα από ένα μεσαίας κατηγορίας Android κινητό. Αυτή είναι η αλήθεια όσο και αν αγαπάμε να μισούμε την Microsoft.

Γκρίνια Νο3

To original Playstation και γενικότερα το ‘Playstation’ brand στις 3 Δεκεμβρίου ‘κλείνει’ 20 χρόνια από την ημέρα κυκλοφορίας του. Πρόκειται για την κονσόλα που απενοχοποίησε την ενασχόληση με τα video games και την εμπλούτισε με μία pop κουλτούρα. Ούτε το N64, ούτε το Saturn ούτε το Dreamcast. Τα videogames μετά την 16bit εξελίχθηκαν μέσα από το Playstation, ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ.

Γκρίνια Νο4

ΔΕΝ γίνεται να κολλήσετε ‘ιό’ στον υπολογιστή σας απλά ‘ανοίγοντας’ ένα email, ξεκολλήστε.

Γκρίνια Νο5

Day One patch που βελτιώνει frame rate, γραφικά, κολλήματα, bugs. Έχουμε να δούμε κυκλοφορία 100% ολοκληρωμένου παιχνιδιού από την εποχή του PS2. FAIL!

Γκρίνια Νο6

ΝΑΙ, ας παραδεχτούμε πως το PC Master έγινε πιο ευανάγνωστο, compact, συμμαζεμένο και γενικά ΚΑΛΥΤΕΡΟ μετά την μείωση των σελίδων, θα μπορούσε όμως κάλλιστα να γίνει και πιο ΦΤΗΝΟ. Αναφέρομαι στην περίοδο ΜΕΤΑ την αλλαγή της συντακτικής ομάδας προφανώς….

Γκρίνια Νο7

Ρετρο-εκθέσεις στην Θεσσαλονίκη, γίνονται τόσο συχνά πλέον που ΒΑΡΙΕΜΑΙ να περάσω από έξω. Για να μην αναφερθώ στα Δελτία Τύπου τα οποία πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από ορθογραφικά και συντακτικά λάθη.

Γκρίνια Νο8

ΟΧΙ, όταν ‘εκδίδεις’ και πουλάς περιοδικό retro θεματολογίας το οποίο υποτίθεται πως είναι ερασιτεχνικό και fan based, δεν το κάνεις για την retro κοινότητα, δεν το κάνεις για το καλό της ανθρωπότητας δεν το κάνεις για να ξυπνήσεις gaming μνήμες, το κάνεις για να ικανοποιήσεις τον εγωισμό σου. Δεν είναι καθόλου κακό, απλά παραδεχτείτε το στους εαυτούς σας.

Γκρίνια Νο9

“I think we should buy them. He is on your schedule for Dec 15 or 16 — we will need to sell him. i have a plan.”. Αυτό το μήνυμα ‘κατά λάθος’ πόσταρε στο προφίλ του ο οικονομικός διευθυντής του twitter. Μήνυμα που προοριζόταν προφανώς σε κάποιον συνάδελφο του. Τσάμπα δημοσιότητα λέω εγώ… ή απλά το να χρησιμοποιείς facebook η twitter για συζητήσεις εκατομμυρίων είναι ένα μεγάλο FAIL.

Γκρίνια Νο10

ΞΕΚΟΛΛΑ απο το κινητό σου. Σκέψου πόσες φορές την ημέρα ‘τσεκάρεις’ το μαμάτο smartphone σου για email, ώρα, σημειώσεις, facebook, instagram κλπ.  Να ποστάρεις αυτό που σκέφτεσαι ή το που βρίσκεσαι. Ναι είναι απαραίτητο, αλλά καλύτερα να ζήσεις μια στιγμή παρά να την ‘ποστάρεις’.

faile1

griniaris

griniaris

Σχόλια

6 Responses

  1. Απολυτο δίκαιο σε όλα, αλλά οι κακές συνήθειες δεν πεθαίνουν (εύκολα)…Συγγνώμη αλλά πρέπει να σας αφήσω, ο Amstrad μου κλείνει το μάτι (ή το λαμπάκι, όπως το βλέπει κανείς…)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Γραφτείτε στο NewsLetter μας

Υποσχόμαστε να μην γεμίζουμε το mailbox σας με άθλιες προσφορές or / λοτταρίες για διακοπές στο Τιμπουκτού