Αλήθειες για τον κόσμο των υπολογιστών (και όχι μόνο) που φοβόμαστε να παραδεχτούμε! Εδώ όλα βγαίνουν στο φως με καυστικό τρόπο.

Επεισόδιο 2ο

 • Οι AMD Bulldozers δυστυχώς, ήταν μια αποτυχία και όσοι δεν το παραδέχονται, απλά εθελοτυφλούν.
 • Οι τιμές των μαγνητικών σκληρών δίσκων παραμένουν μετά από τόσους μήνες αδικαιολόγητα ακριβές! Το εργοστάσιο της WD συνέχισε κανονικά την παραγωγή 2 εβδομάδες μετά την πλημμύρα αλλά ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑ ΥΨΗ!
 • Τα περισσότερα ελληνικά περιοδικά ειδικού τύπου (όσα απέμειναν-ειδικά στον χώρο της πληροφορικής-) αποτελούν ανέκδοτο εδώ και αρκετό καιρό. ΟΧΙ δεν φταίει μόνο η οικονομική κρίση!
 • Δυστυχώς, όλες οι συσκευές ’iPad και iPhone killers’ που κυκλοφόρησαν από Samsung, Motorola, HTC κλπ…ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ! Λέτε να ‘σπάσει το ρόδι’ η Microsoft?!
 • Το Atari Jaguar, πέρα από ‘θανατηφόρα’ καινοτόμο για την εποχή του (και για την Atari!) συγκαταλέγεται σίγουρα μέσα στις 3 πρώτες πιο ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ κονσόλες όλων των εποχών.
 • Η προστασία DRM σε παιχνίδια, ebooks κλπ είναι ότι πιο ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια! Φυσικά δεν πετυχαίνει και τον στόχο του. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ!
 • Ανέκδοτο 1o: To PS3 έχει 10 χρόνια ζωής ακόμα!Ανέκδοτο 2o: To Xbox360 και exclusive τίτλοι του! Ανέκδοτο 3ο:  To PS3 και οι multiplatform τίτλοι! Ανέκδοτο 4ο:  Πετυχημένα console ports στα PC!
 • Αγοράσατε ακριβό laptop για hardcore gaming?! Συγχαρητήρια! Μόλις ξοδέψατε άσκοπα τα χρήματα σας!
 • Είναι γελοίο να ονομάζετε τα άλμπουμ φωτογραφιών που ανεβάζετε στο facebook από τις διακοπές σας,”τρελοκομεία 2010″ ‘’λιάρδα 2011’’, ‘’λιώμα Χαλκιδική 2010’ ‘ , ‘’ξύδια, καλοκαίρι 2008’’και ‘’Καφάσια μπύρες πρωτομαγιά’’! Πόσο μάλλον όταν η 1η φωτογραφία του άλμπουμ απεικονίζει εσάς χωρίς μπλούζα (εξαιρούνται οι γυναίκες!), μπροστά σε ένα τραπέζι με 100άδες μπύρες από τις οποίες μάλλον ήπιατε 2 ή 3 το πολύ! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ!
 • Είναι καλοκαίρι και βρίσκεστε στην Ελλάδα! Ξεκολλήστε από τον υπολογιστή και ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ! (μαζί και εγώ που γράφω αυτό το άρθρο!)
griniaris

griniaris

Σχόλια

6 Responses

 1. Φίλτατε dr_who άλλο να βάζεις “Πιώμα 2035” και άλλ Χίος 2011! Το 2ο είναι φυσιολογικότατο!

 2. Δυστυχώς, όλες οι συσκευές ’iPad και iPhone killers’ που κυκλοφόρησαν από Samsung, Motorola, HTC κλπ…ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ! Λέτε να ‘σπάσει το ρόδι’ η Microsoft?!

  Buying an Apple device…. cause money cannot self-ignite

 3. 4. Χμμ νομίζω πως τα samsung έχουν κάνει ζημιά.
  Αύριο περιμένω στο κατάστημα ένα 10″άρι tablet με windows και θα γίνει review.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Γραφτείτε στο NewsLetter μας

Υποσχόμαστε να μην γεμίζουμε το mailbox σας με άθλιες προσφορές or / λοτταρίες για διακοπές στο Τιμπουκτού