Για πρώτη φορά, τα πολυαγαπημένα οχήματα και οι πρωταγωνιστές του LEGO City παίρνουν ζωή στο LEGO® City: Undercover, αποκλειστικά για τη νέα κονσόλα Wii U. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Chase McCain, ενός μυστικού πράκτορα με πολύτιμο όπλο τους τις έξυπνες μεταμφιέσεις. Η αποστολή του είναι να δώσει ένα τέλος στο δαιμόνιο Rex Fury και να σταματήσει το κύμα βίας και εγκληματικότητας στην LEGO City. Καθώς οι παίκτες τρέχουν, οδηγούν ή ακόμα και πετούν μέσα στην πόλη, θα χρησιμοποιούν το χειριστήριο Wii U GamePad ως ένα νέο αστυνομικό gadget.

Το Wii U GamePad ενσωματώνεται ανεπαίσθητα μέσα στην εμπειρία του game-play. Οι παίκτες το χρησιμοποιούν για να σκανάρουν ψάχνοντας για κρυμμένα στοιχεία και εγκληματίες, για να λάβουν ενημερώσεις αναφορικά με την αποστολή και για να τοποθετήσουν σηματοδότηση σε έναν χάρτη-κάτοψη της πόλης που απεικονίζει την θέση τους σε πραγματικό χρόνο.

Το Wii U σας δίνει τη δυνατότητα να γευτείτε τη LEGO City όπως ποτέ ξανά. Οι παίκτες θα έχουν να κάνουν με γνώριμα play sets που παίρνουν ζωή καθώς εξερευνούν την αχανή πόλη, ψάχνοντας για στοιχεία που θα πάνε τονRex Fury στη δικαιοσύνη.

Οι παίκτες μπορούν να κινηθούν μυστικά χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μεταμφιέσεων, συμπεριλαμβανομένων των στολών ενός πυροσβέστη, ενός εργάτη ακόμα και ενός ληστή και να χρησιμοποιήσουν τις μοναδικές ικανότητές του καθενός για να λύσουν γρίφους και να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέες περιοχές της πόλης.

Υπάρχουν πάνω από 100 οχήματα που μπορούν να συλλέξουν και να χρησιμοποιήσουν οι παίκτες για να εξερευνήσουν την πόλη, συμπεριλαμβανομένων αγωνιστικών αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και αεροσκαφών.

Τα LEGO video games είναι δημοφιλή για τον χιουμοριστικό τους χαρακτήρα και τις παρωδίες και το LEGO City:Undercover φέρνει αυτά ακριβώς τα στοιχεία και πολλά περισσότερα με πλήρως voiced characters και περιβάλλοντα πλήθη, δίνοντας ζωή στην LEGO City.

Είναι πολύ σκληρός και δαιμόνιος… Επιστρατεύστε κάθε στρατηγική σας, χρησιμοποιήστε έξυπνα κάθε μεταμφίεση και κινηθείτε μεθοδικά για να απαλλάξτε την πόλη από την εγληματικότητα και τον διαμόνιο Rex Furyφέρνοντάς τον αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη.

Το παρόν αποτελεί δελτίο τύπου της Nortec.

Εσάς σας αρέσουν τα LEGO;

Kyros

Kyros

Ο Κύρος είναι το νέο *αίμα* του iamretro. Φανατικός οπαδός της Nintendo και αφοσιωμένος gamer απο μικρός, έχει αναλάβει το επίπονο έργο της ενημέρωσης! Αποτελεί το νεαρότερο μέλος σε σχέση με τα άλλα "ερείπια-συντάκτες"!

Σχόλια

3 Responses

  1. Τελικά η εταιρεία μάλλον κατάλαβε ότι κανένας δεν αγοράζει τα LEGO για να παίζει μαζί τους και αποφάσισε να πάρει το αίμα της πίσω…. nailed it !!

    -εξαιρετικό Review btw….!!

  2. Ευχαριστώ φίλε μου αλλά για να λέμε την αλήθεια είναι δελτίο τύπου της Nortec όπως μπορείς να δεις και στο άρθρο. Εδώ και καιρό κυκλοφορούν παιχνίδια LEGO και μπορώ να πω ότι κάποια μου άρεσαν ιδιαίτερα.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Γραφτείτε στο NewsLetter μας

Υποσχόμαστε να μην γεμίζουμε το mailbox σας με άθλιες προσφορές or / λοτταρίες για διακοπές στο Τιμπουκτού