Καλωσορίσατε στο iamretro.gr

Προκειμένου να διατηρηθεί ένα σωστό περιβάλλον διαλόγου, όπου θα μπορούν όλοι να μοιράζονται τις απόψεις τους σε δημοκρατικό και κόσμιο πλαίσιο, έχουμε συντάξει μία σειρά από γενικούς κανόνες και οδηγίες.

1. Oι διαχειριστές και οι συντονιστές του iamretro.gr έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν, ή επεξεργαστούν σχόλια τα οποία:

2. Οι διαχειριστές και οι συντονιστές έχουν το δικαίωμα να προβούν στην διαγραφή του εγγεγραμμένου μέλους όταν αυτό παραβαίνει τους κανόνες λειτουργίας :

  1. Τα σχόλια θα πρέπει να είναι γραμμένα με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish. Αποφεύγετε τα  ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Εάν θέλετε να δώσετε έμφαση σε κάτι, χρησιμοποιήστε έντονους/bold χαρακτήρες. Πέραν του ότι είναι κουραστική η ανάγνωση ενός σχόλιου που είναι γραμμένο με κεφαλαία, επίσης ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον διαδίκτυο δηλώνει ότι “ΦΩΝΑΖΕΤΕ”.
  2. Σε περίπτωση που αντιγράφετε κάποιο κείμενο ή απόσπασμα κειμένου από άλλη ιστοσελίδα ή από κάποια άλλη έντυπη ή μη πηγή, καλό είναι να αναφέρετε και την προέλευση του κειμένου στο τέλος του.
  3. Τα σχόλια των μελών, εκφράζουν τις προσωπικές τους απόψεις και όχι απαραίτητα την επίσημη θέση της διαχείρισης του iamretro.gr.
  4. Τα avatars πρέπει να είναι ευπαρουσίαστα και οχι προσβλητικής/πρόστυχης φύσης.
  5. Απαγορεύεται η δημοσίευση οποιουδήποτε σχολίου σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης προστασίας λογισμικού (Crack, Serial, Key Generator) καθώς και διαδικτυακούς συνδέσμους (links) για ιστοσελίδες με μπορεί να εμπεριέχουν τέτοιο υλικό.
  6. Απαγορεύεται η δημιουργία πολλαπλών λογαριασμών απο τον ίδιο χρήστη. Τυχόν παραβάτες του κανόνα θα διαγράφονται από το αρχείο μελών και θα τους απαγορεύεται η είσοδος στο iamretro.gr.
  7. Απαγορεύεται η διαφήμιση –  προώθηση εμπορικών προιόντων οποιουδήποτε είδους.

Η παραβίαση των κανόνων θα επιφέρει τα ακόλουθα:

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στο iamretro.gr, Καλή σας περιήγηση!
Δήλωση περιορισμού και αποποίησης ευθύνης