Αγαπητοί φίλοι,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι βρίσκεται στα σκαριά η δημιουργία μιας ποιοτικής ρετρολέσχης στο κέντρο της Αθήνας, στα πρότυπα του retroinfo.club που ήδη λειτουργεί στην Θεσσαλονίκη. Τα χαρακτηριστικά της σε πρώτη φάση θα είναι τα ακόλουθα:
Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται και επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή ή να διατυπώσουν ερωτήσεις, ας μου στείλουν ένα pm και θα προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι βρίσκεται στα σκαριά η δημιουργία μιας ποιοτικής ρετρολέσχης στο κέντρο της Αθήνας, στα πρότυπα του retroinfo.club που ήδη λειτουργεί στην Θεσσαλονίκη. Τα χαρακτηριστικά της σε πρώτη φάση θα είναι τα ακόλουθα:
- Θα εδράζεται δωρεάν σε χώρο 50 τ.μ. ευγενικής χορηγίας ενός συγκεκριμένου παιδιού το οποίο θα τον διαθέσει αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό. Ο χώρος είναι ήδη εξοπλισμένος με έπιπλα γραφείου, κλιματιστικά, θέρμανση, VDSL 50MBps / WiFi και θα διαμορφωθεί ώστε να στεγάσει το μέγιστο δυνατό αριθμό μηχανημάτων (χωρίς να υπάρξει όμως κορεσμός).
- Πολλά από τα μηχανήματα θα είναι επίσης χορηγία του συγκεκριμένου ατόμου από την πολυάριθμη συλλογή του, η οποία περιλαμβάνει περί των 50 υπολογιστών και κονσολών. Θα φροντίσουμε να υπάρχει δίκαια εκπροσώπηση για τα δημοφιλέστερα 8-bit / 16 bit computers & consoles καθώς και 1-2 arcade MAME booths. Επίσης θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να υπάρχουν πάγκοι με αυθεντικά games, utilities και retro magazines.
- Η ιδρυτική ομάδα του club θα αποτελείται από εμένα, τον Άκη (pluto63) και το εν λόγω άτομο. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ποιότητά του, τo club θα είναι κλειστού τύπου και συνδρομητικό (για την κάλυψη των στοιχειωδών εξόδων ρεύματος & καθαριότητας).
- Μερικές από τις δραστηριότητες που σκεφτόμαστε να έχουμε είναι: 2 player gaming sessions με διαγωνισμούς & έπαθλα, εκμάθηση προγραμματισμού, παρουσιάσεις νέου software & διαφόρων hardware projects κλπ.
Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται και επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή ή να διατυπώσουν ερωτήσεις, ας μου στείλουν ένα pm και θα προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο.
Last edited: