Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
Καλώς όρισες Captain!Να 'μαι και εγώ!!! Από το αδελφό site!! Recent Achievement: Έσπασα το joystick (ένα Logitech 2.4 Freedom), στην τελευταία αποστολή, του Wing Commander!!! Ευτυχώς το ξανάφτιαξα μετά από μία ώρα!! Ηθικό συμπέρασμα: Τα Logitech είναι σκυλιά!!!
Καπου ,καποτε ειχατε στην συλλογη σας και ενα φανταστικο Commodore 1571 κυριε Rygar απο τη συλλογη μου!!!Ειμαι ο Νικος και είμαι "Year()-1974" χρονών. Το πιο σημαντικό κομμάτι της συλλογής μου είναι ένα Mac plus με NOS brainstorm accelerator που μπουταίρνει από scsi zip drive. Ευχαριστώ τον παραγωγό μου, τους οπαδούς μου και την Ακαδημία Οσκαρ. Μάνα παρακαλώ που με γέννησες. Οι υπόλοιποι εδώ μέσα καλωσμεβρήκατε! Αξιοι!
Παλουκάρι μου!!! Ακόμα το'χω και παίζει μια χαρά. Αν ηθελα να το αγοράσω σήεμρα, θα έπρεπε να πουλήσω το μάτι μου το καλό (το τσακίρικο που'λεγε κι ο Ζήκος). Τη θυμάμαι εκείνη τη μέρα που είχαμε μαζευτεί σπίτι σου, κάπου στα μεσα του 2007. Χαίρομαι που σε ξανα"βλέπω"Καπου ,καποτε ειχατε στην συλλογη σας και ενα φανταστικο Commodore 1571 κυριε Rygar απο τη συλλογη μου!!!
καλησπέρα , Θοδωρής από Ξάνθη ...39 και όσο ζω μαθαίνω. Εδω μέσα βέβαια με αυτά που βλέπω θα χάσω τον ύπνο μου και τα ευρώ μου ;-P ...retro αυτή ή μάστιγα....
μπορεί να είμαι "νέος' εδω μέσα...αλλά το ταξίδι έχει ξεκινήσει εδω και πολλά χρόνια..και το spending spree έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Κάποια στιγμή θα βρω το χρόνο να σας δείξω το ρετρομαν cave μου..και θα καταλάβετε.Καλώς ήρθες στα λημέρια μας φίλε Θοδωρή και καλή αρχή! Εφιστώ υπομονή και μελέτη πρίν κάνεις οποιαδήποτε αγορά! Το vintage gaming / computing είναι "τρυπάκι" που μπορεί να σε ρίξει σε άσχημο spending spree![]()
καλησπέρα , Θοδωρής από Ξάνθη ...39 και όσο ζω μαθαίνω. Εδω μέσα βέβαια με αυτά που βλέπω θα χάσω τον ύπνο μου και τα ευρώ μου ;-P ...retro αυτή ή μάστιγα....