Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
Ωραία και τώρα...... πως παίρνουμε dump;![]()
cat /dev/fd0 > idisketatoucutlaroc.img
Αν έχεις linux, ο πιο γρήγορος τρόπος είναι απο shell για Pc δισκέτες. Αν υποθέσουμε οτι το floppy drive σου είναι το fd0, τότε :
Code:cat /dev/fd0 > idisketatoucutlaroc.img
Πολλά smileys και από image τίποτα όμωςΑν έχω λέει; Πόσα θές;Φτάνουν καμιά 10αριά; (Ψωνάραααααααααα!!!!)
![]()
Πολλά smileys και από image τίποτα όμωςΓια πες να προτείνουμε κανά πρόγραμμα, σε τι PC θέλεις να πάρεις το image? Windows? Dos?
Πχ για σύγχρονο windows pc μπορείς να κατεβάσεις το WinImage (έχει 30-days trial) από εδώ http://www.winimage.com
Εντάξει μια δισκετούλα είναι, έτσι το είπα περισσότερο για να μην ξεχνιόμαστε και για να ξαναζωντανέψει το thread![]()
Δυστυχώς η δισκέτα είναι άδεια, τη δοκίμασα σε όλα τα λειτουργικά![]()
(Linux , Wιndows , και Mac) , Μπορείς να τις είχα σβήσει τότε για να γράψω κάτι...
![]()
![]()
Όχι ρε φίλεΞενέρα τρελλή φαντάζομαι ε ;
@mike πότε θα μου στείλεις το επόμενο batch ? Ο λαός πεινάει!!!!!
@mike πότε θα μου στείλεις το επόμενο batch ? Ο λαός πεινάει!!!!!
Sorry που ξεθαύω αυτό το thread αλλά για archiving reasons : @mike , το PC pack (και τα άλλα βέβαια ενδιαφέρουν κόσμο, αλλά στην προκειμένη) είναι κάπου διαθέσιμο ? Μπορείς να το προωθήσεις? Μπορείς να τα ανεβάσεις και στο archive.org για να μείνουν for ever and ever ή επίσης και να τα προωθήσουμε στις ανάλογες DOS Collection συλλογές... Thanx for any update!!
Επειδή είμαι τεμπέλης ανεβάζω μια σούμα.
...