metalcandyman
Retro Addict
Οσοι συχναζαμε σε καθετεριες,αιθουσες και γενικα μαγαζια με ηλεκτρονικα την δεκαετια του 80 και του 90 ως πιτσιρικαδες αλλα και μεγαλυτεροι εχουμε ταισει αλλοι πολυ αλλοι πιο λιγο εκατονταδες για να μην πω χιλιαδες κερματα τα αγαπημενα μας ηλεκτρονικα και το χαρτζιλικι η τα λεφτα που ειχαμε τελως παντων γινοταν καπνος μεσα σε ελαχιστα λεπτα η σε πολυ λιγη ωρα.Τα ταιζαμε απλα για να τερματισουμε καποιο παιχνιδι που μας ειχε σκασει και θελαμε ωσο τιποτα να το τελειωσουμε για να δουμε τον τερματισμο η τα ταιζαμε πολυ σιδερο μεχρι να μαθουμε πολυ καλα καποιο η καποια παιχνιδια να γεινουμε master σαυτα ωστε μετα να καθομαστε στης δοξες μας και να απολαμβανουμε της στιμες που πληθος μαζευοταν γυρω μας για να δει τερματισμο η για να δει καποιο κολπο καποια τεχνικη κλπ.Ομολογω πως ειχα ενα υπερφυσικο ταλεντο οσον αφορα τα arcades και με ελαχιστα κερματα μαθαινα το παιχνιδι λες και το ηξερα απο πριν οποτε μετα ο τερματισμος με ενα credit και τα πολυ μεγαλα σκορ ηταν κατι δεδομενο.Τα παιχνιδια ομως που τα εχω ταισει πολυ σιδερο για να τα μαθω οπως τα ξερω σημερα ειναι δυο.Το Pac-Man που για μαθω να το τερματιζω (255 πιστες και μετα kill screen) εφαγα τα νιατα μου και μαλιστα σε εποχες που ουτε μπορουσαμε να μαθουμε κατι για το παιχνιδι ουτε ιντερνετ υπηρχε και ουτε ειχα ιδεα τι ειναι η kill screen απλα την ειδα μπροστα μου για πρωτη φορα να εμφανιζεται μετα απο πολλες ωρες παιχνιδιου και επαθα την πλακα της ζωης μου.Απειρες ωρες πανω στο Pac-Man λοιπον και το δευτερο παιχνιδι που το εχω ταισει οπως το Pac-Man αν και λιγοτερο απο αυτο ειναι το κλασσικο Donkey Kong.Ωρες ατελειωτες και σαυτο πανω απο την καμπινα μεχρι να το μαθω και μεχρι που και εδω ειδα πρωτη φορα την kill screen τι ειδα δηλαδη που απλα εβλεπα τον Mario να χανει ζωη ετσι στα καλα καθουμενα χωρις να εχω ιδεα τι γινετε.
Εσεις ποιο η ποια Arcades ηταν για σας οι πιο αχορταγοι κερματοφαγοι που τα ταισατε πολυ πραμα μεχρι να τα μαθετε η απλα για να τα τερματισετε γιατι σας ειχαν σκασει και θελατε να δειτε τον τερματισμο;
Εσεις ποιο η ποια Arcades ηταν για σας οι πιο αχορταγοι κερματοφαγοι που τα ταισατε πολυ πραμα μεχρι να τα μαθετε η απλα για να τα τερματισετε γιατι σας ειχαν σκασει και θελατε να δειτε τον τερματισμο;
Last edited: