Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
this forum is rip
this forum is rip
Κάτσε βρε Γιώργη να πάρουμε καμιά ανάσα!this forum is rip
Χμμμμ... λυπάμαι φίλτατε αλλά θα διαφωνήσω ριζικά στο θέμα του Facebook. Προσωπικά το βλέπω σαν έναν αχανή ψηφιακό πολυχώρο στον οποίο μπορείς να κάνεις και να βρεις τα πάντα, αλλά τίποτα απ' όλα αυτά δεν γίνεται με τον ιδανικό τρόπο. Είναι π.χ. σαν να πηγαίνεις στο Public: θα πας κι εσύ που θες κάποιο παιχνίδι για το PS4, και η θεία σου που θέλει να αγοράσει κάποιο βιβλίο και εγώ που θέλω καινούριο laptop. Κοινό χαρακτηριστικό: θα βρούμε τα πάντα, θα βρεθούμε απέναντι σε άσχετους πωλητές, και την άλλη μέρα θα μας έχουν ξεχάσει - εκτός φυσικά κι αν έχουμε κάνει κάποια τρομερή σκηνή κι έχει τρομάξει το μάτι τους!To thread αναφερόταν στην ενότητα των Κόμιξ και όχι στο forum γενικότερα. Μάλλον μπερδεύτηκαν ορισμένοι.
Σε κάθε περίπτωση, επειδή κοιτάζω τα στατιστικά, τον Ιούλιο σας διαβεβαιώ είχαμε θεαματική αύξηση των posts στο forum και οι τάσεις όλη τη τελευταία χρονιά είναι ανοδικές σε μέλη, συμμετοχή κλπ.
Επίσης δε συμφωνώ ότι το fb σκοτώνει το retro, το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει. Υπάρχουν άπειρα fb pages & groups με πολύ ενδιαφέρουσα retro θεματολογία, χιλιάδες μέλη και πολύ μεγάλη συμμετοχή. Αρκεί να ξέρει να ψάχνει κανείς και μπορεί να βρει πραγματικά διαμάντια.
Μην πάτε μακριά. Είχα φτιάξει για πλάκα (το τονίζω: για πλάκα!) ένα group για programming στον Commodore 64/128 πριν κανά χρόνο και τώρα έχει 3200+ μέλη και μέσα συμμετέχουν πολλοί γνωστοί developers από διάφορα software houses των 80s, o 8-bit guy και διάφορες άλλες γνωστές φυσιογνωμίες του χώρου.
Η γνώμη μου επομένως είναι ότι forums και fb θα συνεχίσουν να συνυπάρχουν αρμονικά για πολλά πολλά χρόνια, συμπληρώνοντας το ένα το άλλο στην διαφορετική λειτουργικότητα για την οποία προορίζονται. Σε ότι αφορά το ίδιο το iamretro.gr, μόνο θετικά πράγματα το περιμένουν για το μέλλον.