Δίνω δίνωfotis_kfor said:Δώσε Νίκο!![]()
![]()
Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
Δίνω δίνωfotis_kfor said:Δώσε Νίκο!![]()
![]()
Τι? Να σου φέρω μερικά να σκανάρεις?geoanas said:Ώρε αυτό το παιδί ... ΔΥΟ - ΔΥΟ τα πετάει !!! Δώσε και μένα μπάρμπα !!!:clap:
Ψάξε βαθιά μέσα σου και θα δεις πως το θέλεις πολύgeoanas said:Να σκανάρω , moi ? .... :crazy: :crazy:![]()
Getta Robo said:Υπαρχουν σκεψεις να σαρωθουν και τα τευχη της σειρας Pixel next generation; Ηταν μακραν το καλυτερο περιοδικο και στην 32bit εποχη, δυστηχως ομως μας αφησε τοτε νωρις..
Και ακομα χειροτερα, ενω ειχα επισης ολα τα τευχη, μου τα πεταξανε ενω ελειπα φανταρος!!!
Δυστυχώς αυτή την στιγμή δεν τα έχουμεGetta Robo said:Υπαρχουν σκεψεις να σαρωθουν και τα τευχη της σειρας Pixel next generation; Ηταν μακραν το καλυτερο περιοδικο και στην 32bit εποχη, δυστηχως ομως μας αφησε τοτε νωρις..
Και ακομα χειροτερα, ενω ειχα επισης ολα τα τευχη, μου τα πεταξανε ενω ελειπα φανταρος!!!
nkary said:Κατά την ψηφιοποίηση αυτού του τεύχους αρκετές σελίδες αποφάσισαν να μας την κάνουν. Μετά από συνεννόηση με τον Φώτη αυτός έδωσε το οκ να συνεχίσουμε.
Σε ευχαριστούμε Φώτη :clap:
fotis_kfor said:Εγώ δεν ξέρω τίποτα, έτσι και δω σκισμένη σελίδα στο περιοδικό ανεβαίνω να σε βρω!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Θα με φυγαδεύσει ο γιατρός στο χωριό τουfotis_kfor said:nkary said:Κατά την ψηφιοποίηση αυτού του τεύχους αρκετές σελίδες αποφάσισαν να μας την κάνουν. Μετά από συνεννόηση με τον Φώτη αυτός έδωσε το οκ να συνεχίσουμε.
Εγώ δεν ξέρω τίποτα, έτσι και δω σκισμένη σελίδα στο περιοδικό ανεβαίνω να σε βρω!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
nkary said:Θα με φυγαδεύσει ο γιατρός στο χωριό τουfotis_kfor said:nkary said:Κατά την ψηφιοποίηση αυτού του τεύχους αρκετές σελίδες αποφάσισαν να μας την κάνουν. Μετά από συνεννόηση με τον Φώτη αυτός έδωσε το οκ να συνεχίσουμε.
Εγώ δεν ξέρω τίποτα, έτσι και δω σκισμένη σελίδα στο περιοδικό ανεβαίνω να σε βρω!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:![]()
Ακόμα και αν με βρεις θα πρέπει να περάσεις πρώτα από τα γατάκια μου :twisted:fotis_kfor said:You can run but you cannot hide! :twisted:
Μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :whip: :whip: :whip: