Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
manos426f said:Όλα κομπλέ, απλά δεν είχα κάνει login στο Wordpress και δε δεχόταν το password που έχω στο forum, οπότε ακολούθιησα τη διαδικασία του reset.
nkary said:Και με τα τεύχη 131 & 133 τελειώνει και η ψηφιοποίηση του Pixel από το iamretro.
Φυσικά υπάρχουν και τα τεύχη του Pixel NG.....
Υπήρχαν σχέδια το τέλος αυτού του πρότζεκτ να συνδυαστεί με 2 συνεντεύξεις ανθρώπων που έγραφαν στο περιοδικό για πολλά πολλά πολλά τεύχη αλλά με την κατάσταση που υπάρχει τριγύρω αλλά και εδώ μέσα χάθηκε κάθε όρεξη.
Θέλω να ευχαριστήσω τον fotis_kfor για τα 62 συνολικά Pixel & Pixel NG που έδωσε άκοπα και που χωρίς αυτά το πρότζεκτ τελειωμό δεν θα είχε.
Επίσης να ευχαριστήσω τους mike & maletoth για τα Pixelmania που μου έστειλαν.
Η ψηφιοποίηση του Pixel ήταν ένα προσωπικό στοίχημα.
Συνολικά στα 3-4 χρόνια (από εποχή retrovisions) "σκάναρα":
110 κόμικ
48 βιβλία-manuals
425 περιοδικά
μεγέθους άνω των 100GB για την "ρετροκοινότητα"
εις το επανιδείν
supacoopa said:Εγω κατι κουμπακια παταω στο κομπιουτερ και κουναω ενα ποντικι περα-δωθε.