Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
Δεν μου κάνει καμία εντύπωση πια αναλογιζόμενος τον σεβασμό που είχε δείξει μέχρι τώρα η εταιρία στο περιοδικό σε όλα τα επίπεδα... :wack:dR_wH0 said:Πρός καταστροφή ; ; Μα είναι δυνατόν ;
nkary said:Ο Θέμης (aka supacoopa) μου έστειλε σε pdf το πρώτο τεύχος του PCM, αφού το έκανε αποχρωματισμό στις Α/Μ σελίδες, ένα μικρο ίσιωμα όπου χρειαζόταν και ένα καθαρισμό λευκών-μαύρων ώστε να μην υπάρχουν σκιές στις σελίδες.
Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό
Κάντε ένα κόπο και ξανά κατεβάστε το. Αξίζει![]()
Έπεσε ακριβώς και πάνω που θα έχουμε εξελίξεις με το PCM![]()
Σε συνομιλια μου με παλαιοτερο συντακτη, αλλα και με την προσφατη επικοινωνια μου, αρκετα.nkary said:Για καταστροφή ε? Πόσα άραγε να τους είχανε μείνει?
Υπάρχουν σκέψεις για να συνεχίσουμε την ψηφιοποίηση πέραν του 150ου τεύχους αλλά για αργότερα, πρώτα έχουν σειρά κάποια Computers Games![]()
Αν το pc master ειχε μπει στην λογικη της ψηφιακης εποχης, θα μπορουσε να κανει μια λιτη και ανεξοδη ενημερωση στις σελιδες και κοινοτητες του για το εγχειρημα. Φυσικα, αυτο δεν εγινε ποτε και για ολες τις υπολοιπες δραστηριοτητες του.nkary said:Από μεριάς της εταιρίας όμως αλλιώς βλέπεις το πράμα. Πως θα ενημερώνανε το κόσμο και πότε ο κόσμος θα πήγαινε να τα αγοράσει?
Οπότε η πολτοποίηση είναι η εύκολη και γρήγορη λύση, έτσι και αλλιώς και όλα να τα δίνανε με 1€ πόσα θα βγάζανε?
fotis_kfor said:να τα έδιναν από ένα ευρώ, όλο και κάποιος θα τα έπαιρνε,
Ποσα εξοδα θα ηταν για τους ιδιους η μεταφορα απο τα κεντρικα / αποθηκη τους σε καποιο υποκαταστημα τους; 10€; 20€; 50€; 100€ δεν θα ηταν με την καμια. Εστω οτι ηταν και τοσα, απο το να πιανουν χωρο στους ιδιους και να δινουν ενα τευχος (και αν) το μηνα, δεν θα ηταν καλυτερο να φυγουν εκτος και να πουληθουν τοσο χαμηλα;nkary said:Καλά τα γράφεις εσύ, αλλά για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει
1. Να έχεις χρήμα διαθέσιμο
2. Ανθρώπους να τρέξουν
Όταν καλά καλά δεν μπορείς να βγάλεις στα περίπτερα ένα περιοδικό επί σχεδόν 2 χρόνια, τότε μάλλον δεν έχεις ούτε χρήμα ούτε ανθρώπους, χρωστάς και το τελευταίο που σε ενδιαφέρει είναι να βγάλεις 1000-2000€ μείον τα έξοδα![]()
Στα γράφω επειδή πέρασα από τέτοιες καταστάσεις, όπου το αφεντικό άφηνε σίγουρες δουλειές επειδή δεν είχε χρήμα να παραγγείλει τα υλικά, χρωστούσε παντού και κρυβόταν![]()
Για την Anubis δεν έχω ιδέα σε τι κατάσταση είναι? Έχει υποκατάστημα Θεσσαλονίκη?
Γι αυτό σου λέω, σε μια υπό διάλυση εταιρεία ποιος να ενδιαφερθείΕπισης, φαινομενικα η μηχανογραφηση τους ηταν για τα κλαμματα, δεν υπηρχαν αρχειοθετημενα τα διαθεσιμα τευχη προς πωληση ουτε αναρτημενα καπου τα ποια υπαρχουν, επρεπε να πω τα τευχη οπου με ενδιεφεραν, και να καλουσα μια μερα αργοτερα ωστε να πανε στην αποθηκη και να μου πουν ποια υπαρχουν η οχι.. Και το καθε τευχος προς 7€ αν οχι περισσοτερο.
Vincent said:fotis_kfor said:να τα έδιναν από ένα ευρώ, όλο και κάποιος θα τα έπαιρνε,
Ξέρεις πως μετά θα τα βλέπαμε 200e το κομμάτι :mrgreen:
nkary said:Παιδιά ο Vincent μου έστειλε όλα τα User σε μορφή OCR. Οπότε πλέον θα μπορείτε και να αντιγράψετε αλλά και να ψάξετε μέσα σε κάθε τεύχος για ότι σας ενδιαφέρει.
Τα OCR τεύχη θα δοθούν το καθένα στο rar που περιέχει και κανονικό pdf. Δηλαδή πλέον θα τα κατεβάζεται και τα 2.
Σκεφτόμασταν να κάνουνε όλα τα OCR σε ένα μεγάλο αρχείο, ώστε το search να είναι ποιο εύκολο, αλλά μάλλον δεν βοηθάει και τόσο.
Μέχρι στιγμής έχω ανεβάσει τα 25 πρώτα περιοδικά και τα ένθετα. Σιγά σιγά θα τα αλλάξω όλα
Να σαι καλά Vincent για τον κόπο σου και σε ευχαριστώ πολύ![]()