Μπράβο Δημήτρη (Vincent) :clap: :clap: :clap:
Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον@Geo έχω κάνει και manuals με schematics, έκει να δείς που βρίσκει τα σύμβολα στο PCB!
Ανέβηκαν μέχρι και το 50ο τεύχοςnkary said:Παιδιά ο Vincent μου έστειλε όλα τα User σε μορφή OCR. Οπότε πλέον θα μπορείτε και να αντιγράψετε αλλά και να ψάξετε μέσα σε κάθε τεύχος για ότι σας ενδιαφέρει.
Τα OCR τεύχη θα δοθούν το καθένα στο rar που περιέχει και κανονικό pdf. Δηλαδή πλέον θα τα κατεβάζεται και τα 2.
Σκεφτόμασταν να κάνουνε όλα τα OCR σε ένα μεγάλο αρχείο, ώστε το search να είναι ποιο εύκολο, αλλά μάλλον δεν βοηθάει και τόσο.
Μέχρι στιγμής έχω ανεβάσει τα 25 πρώτα περιοδικά και τα ένθετα. Σιγά σιγά θα τα αλλάξω όλα
Να σαι καλά Vincent για τον κόπο σου και σε ευχαριστώ πολύ![]()
Και τελικά τα ανέβασα όλα. Πλέον και τα 93 + τα ένθετα είναι και σε απλό pdf και ocrnkary said:Ανέβηκαν μέχρι και το 50ο τεύχοςnkary said:Παιδιά ο Vincent μου έστειλε όλα τα User σε μορφή OCR. Οπότε πλέον θα μπορείτε και να αντιγράψετε αλλά και να ψάξετε μέσα σε κάθε τεύχος για ότι σας ενδιαφέρει.
Τα OCR τεύχη θα δοθούν το καθένα στο rar που περιέχει και κανονικό pdf. Δηλαδή πλέον θα τα κατεβάζεται και τα 2.
Σκεφτόμασταν να κάνουνε όλα τα OCR σε ένα μεγάλο αρχείο, ώστε το search να είναι ποιο εύκολο, αλλά μάλλον δεν βοηθάει και τόσο.
Μέχρι στιγμής έχω ανεβάσει τα 25 πρώτα περιοδικά και τα ένθετα. Σιγά σιγά θα τα αλλάξω όλα
Να σαι καλά Vincent για τον κόπο σου και σε ευχαριστώ πολύ![]()
![]()
Προς ενημέρωση, τα ocr είναι pdfjack678 said:μπραβο ρε παιδια γαι την εξαιρετικη σας δουλεια
επειδη δυστυχως δεν μπορω να ανοιξω το cbr οπως ανοιγω τα pdf....τι προγραμμα χρειαζομαι για να ανοιγει τετοιου ειδους αρχεια?