Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
Ωραίος για ακόμη μια φορά! Ελπίζω με το τελευταίο επεισόδιο να μην είναι τελευταία και η παρουσία σου εδώ, έτσι;Πλάκα κάνω of course
Θα το τιμήσω κι αυτό και θα το απολαύσω με την ησυχία μου![]()
Άντε ρε παιδιά και το έψαχνα μέρες!!!!!!! Amiga500 U R THE BOSS!!!!!
Geo, στο 14:15 !!!! yeaaaaah
Μάααααααααααααααααααααααααααααανοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!Άντε ρε παιδιά και το έψαχνα μέρες!!!!!!! Amiga500 U R THE BOSS!!!!!
Geo, στο 14:15 !!!! yeaaaaah
Nα φανταστω οτι εισαι εσυ φιλε?!![]()
Α δεν μπορώ να σου πώ ότι είμαι εγω! Αν στο πω θα πρέπει να σε απαγάγω και να σε κλείσω σε μπουντρούμι μην τυχόν το μάθει κανείς!![]()
Τελευταιο επεισοδιο παιδια της εκπομπης Computer Show! Να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια που ειδαν τα επεισοδια και ασφαλως ενα μεγαλο ευχαριστω και στα παιδια του site που μου επετρεψαν την κοινοποιηση τους!
Ελπιζω να περασατε καλα παρακολουθωντας τα και οι παλιοι να ξαναθυμηθηκατε τις μοναδικες αυτες εποχες!
Πολύ ωραίο και αυτό το επεισόδιο!
Το Amadeus χρησιμοποιούν ακόμα και σήμερα τα τουριστικά γραφεία!!
ΥΓ: Όσο για τα μαλλιά και τα κουρέματα δε θα πω τίποτα γιατί.....
![]()
![]()
Παιδια στις 8:00 αποψε το βραδυ ανεβαινει (επιτελους) το τελευταιο επεισοδιο της εκπομπης Computers: τα εργαλεια του 2000, το οποιο μαλιστα θα προβληθει live απο το καναλι μεσω της δυνατοτητας "πρεμιερας" που δινει το youtube (τυφλα να χει το Hollywood)! Αν λοιπον δεν εχετε κατι καλυτερο να κανετε και εχετε την διαθεση, σας περιμενω να το δουμε μαζι και να θυμηθουμε τα παλια, η εστω να γελασουμε λιγο με τα κουρεματα της εποχης
![]()
Συγχαρητηρια για την ολοκληρωση και των δυο εκπομπων της παλιας, καλης εποχης!
Και παλι μπραβο για τον κοπο σου και το αψογο αποτελεσμα, και ενα μεγαλο "ευχαριστω"!
Ωραίος Κωστή!
Μπήκα και του λόγου μου...μάλλον από τους τελευταίουςΕίδα λίγα λεπτά από την αρχή...Η ίδια εκπληκτική ποιότητα που μας έχεις συνηθίσει bro...Τα σέβη μου ξανά! Είδα 3D (την εταιρεία λογισμικού τουριστικών επιχειρήσεων), είδα dot matrix 24 ακίδων αλλά το βίντεο θέλει μελέτη και συγκέντρωση ;-)
Well done!![]()