Παιδιά τι επιλογές αναβάθμισης (αγορά μεταχειρισμένων) έχει κάποιος που κατέχει το παλιότερο socket Intel 1156 (θέλει να παραμένει στην Intel) και δε θέλει να ξοδέψει μια περιουσία;
Σκέφτηκα ότι από τον i5 μπορεί να πάει σε κανένα μεταχειρισμένο i7 880...αλλά το κέρδος θα είναι ικανό; Αξίζει τα χρήματα και τον κόπο;
Μήπως θα ήταν καλύτερο να άλλαζα socket (Θέλω πάλι intel) και να πήγαινα σε κάποιο πιο πρόσφατο καταργημένο socket, ώστε να βρω φθηνές motherboards και επεξεργαστές;
Βλέπω εκεί έξω πληθώρα μεταχειρισμένων φθηνών Xeon και μου τρέχουν τα σάλια...
Μήπως ένα πιο σύγχρονο (φθηνό καταργημένο) socket θα έδινε ουσιαστικά περισσότερα: usb3, M2, ταχύτατο gaming, σε τιμή ψιλο-χώμα;
Μήπως το socket 1150 είναι το κλειδί;
Σκέφτηκα ότι από τον i5 μπορεί να πάει σε κανένα μεταχειρισμένο i7 880...αλλά το κέρδος θα είναι ικανό; Αξίζει τα χρήματα και τον κόπο;
Μήπως θα ήταν καλύτερο να άλλαζα socket (Θέλω πάλι intel) και να πήγαινα σε κάποιο πιο πρόσφατο καταργημένο socket, ώστε να βρω φθηνές motherboards και επεξεργαστές;
Βλέπω εκεί έξω πληθώρα μεταχειρισμένων φθηνών Xeon και μου τρέχουν τα σάλια...
Μήπως ένα πιο σύγχρονο (φθηνό καταργημένο) socket θα έδινε ουσιαστικά περισσότερα: usb3, M2, ταχύτατο gaming, σε τιμή ψιλο-χώμα;
Μήπως το socket 1150 είναι το κλειδί;
Last edited: