What's new
iamretro

Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!

[ΖΗΤΗΣΗ] Pentium 133 - 200MHz

riscknight

Retro Enthusiast
Comrade
Joined
Jul 16, 2015
Messages
435
Οποιοδηποτε 'χρεπι' απο 133 - 166 - max τα 200ΜΗz.

*Επειγον*
 

Vagelis

Retro Starter
Joined
Nov 1, 2017
Messages
9
Καλημέρα.
Έχω την εντύπωση οτι αυτός ο επεξεργαστής στην παρακάτω φωτό είναι αυτό που ψάχνεις.
Έχει και ψύκτρα πάνω.Αν σου κάνει μου λες.
https://imgur.com/a/kMXF4
 

riscknight

Retro Enthusiast
Comrade
Joined
Jul 16, 2015
Messages
435
Καλημέρα.
Έχω την εντύπωση οτι αυτός ο επεξεργαστής στην παρακάτω φωτό είναι αυτό που ψάχνεις.
Έχει και ψύκτρα πάνω.Αν σου κάνει μου λες.
https://imgur.com/a/kMXF4
Καλησπερα.

PC χρειαζομαι, οχι μοννο επεξεργαστη.

Ευχαριστω ομως.
 

Vagelis

Retro Starter
Joined
Nov 1, 2017
Messages
9
Sorry παρανόησα.Πάντως εαν χρειαστείς τον συγκεκριμένο επεξεργαστή μπορώ να τον χαρίσω.Έτσι κι αλλιώς χώρο μου ποιάνει.
 

wrathchild_78

Retro Starter
Comrade
Joined
Feb 16, 2018
Messages
75
ισως να εχω κατι αλλα πρεπει να δω τι δουλευει και τι οχι. δωσε μου μια μερα...
 

riscknight

Retro Enthusiast
Comrade
Joined
Jul 16, 2015
Messages
435
ειναι celeron @ 466MHz με 128MB ram.
μητρικη η EliteGroup P6BAT-A+
Motherboard dual Slot 1 / Socket 370
https://www.ebay.com/p/ECS-P6BAT-A-Intel-Motherboard/74071371
Καρτα γραφικων εκτος, την αλλαξα παιζει.
Δισκος μαλλον με προβλημα. Εχω αλλον καλο.

σου κανει;
Oχι φιλε μου ευχαριστω. Πανω απο 200MHz εχω προβλημα - το γραφω αλλωστε, 200MHz maximum.

Βρηκα απο ενα φιλο.

Μπορει να κλεισει.
 

Seaside

Retro Member
Comrade
Joined
Oct 16, 2017
Messages
145
Εχω μητρική με 512 Cache (που πάει μέχρι Intel 233) + 32MBram + cpu στα 133 + S3 savage 8MB pci + μια Vibra 16C κάρτα ήχου. Δεν έχω κουτί και τροφοδοτικό.

Τα δίνω πακέτο σε χαμηλή τιμή αν σε ενδιαφέρει.
 
Top