Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
Ααα, έχεις δίκιο: είχα δει την τιμή ως "130.000" και θεώρησα ότι ήταν η Amiga σκέτη. Προφανώς είναι 190.000, οπότε έτσι δικαιολογείται!Στην πρώτη απόδειξη, κάτω από την Amiga λέει COLOUR MONITOR!![]()
εγω βλέπω το 16% στο ΦΠΑ και λεω τι καλά...
Χρόνη, αν εμένα έπεφτε στα χέρια μου ολοκαίνουρια Amiga 500 με οθόνη εν έτει 1991 πάρτυ θα έκανα, όποια κι αν ήταν η οθόνη - τι να λέμε τώρα;Χαχαχα! Τι πρόσεξες!!!!!!!
Color Monitor = Ότι έχω στο στοκ εκείνη την στιγμή!1084 απλο, DS-1,DS-2, 1084S...κ.ο.κ
![]()
Η 2000αρη με το 1084 είναι ωραίος συνδυασμός, τουλάχιστον αισθητικά ή για να παίζει κανείς παιχνίδια. Το θέμα είναι ότι αν αρχίσεις να την "φορτώνεις" διαπιστώνεις γρήγορα ότι η ανάλυση του 1084 (640χ256 το πολύ) δεν σου φτάνει, οπότε πρέπει να το αντικαταστήσεις με κάτι άλλο. Και μετά μπλέκεις με κάρτες γραφικών, scandoublers, VGA οθόνες κλπ. Γενικώς, αν ξεκινήσεις δεν σταματάς, οπότε καλύτερα να μπλέξεις με τα... ναρκωτικά!Έτσι ακριβώς!!
Έχω ακόμα 1084S (πρόσφατα αλλαγμένος flyback) αλλά είναι γκουμούτσα ρε παιδιά. Θέλει χώρο το ρημάδι για να το απολαύσεις. Οπότε...αποθήκη τώρα μαζί με τις 2000ρες και αμα μας αξιώσει ο Θεός και ο Σοϊμπλε μπορεί να βρώ χώρο κάποτε να τα στήσω σαν άνθρωπος!
Η 2000αρη με το 1084 είναι ωραίος συνδυασμός, τουλάχιστον αισθητικά ή για να παίζει κανείς παιχνίδια. Το θέμα είναι ότι αν αρχίσεις να την "φορτώνεις" διαπιστώνεις γρήγορα ότι η ανάλυση του 1084 (640χ256 το πολύ) δεν σου φτάνει, οπότε πρέπει να το αντικαταστήσεις με κάτι άλλο. Και μετά μπλέκεις με κάρτες γραφικών, scandoublers, VGA οθόνες κλπ. Γενικώς, αν ξεκινήσεις δεν σταματάς, οπότε καλύτερα να μπλέξεις με τα... ναρκωτικά!![]()
Τι να παρεξηγηθείς βρε Σταύρο! Πολύ σωστά τα λες...
Τότε οι γονείς μας (συνήθως μόνο οι πατεράδες μας) και γενικά όποιος δούλευε, είχε την στοιχειώδη δυνατότητα να αγοράσει ένα αυτοκινητάκι ή / και ένα σπιτάκι με γραμμάτια.Τώρα πληρώνουμε μόνο υπέρογκους και παράλογους φόρους για τα πάντα και σε όλα, στερούμαστε ποιότητας ζωής, βασικά και θεμελιώδη δικαιώματα μας (ως εργαζόμενοι, ως ανθρώπινες υπάρξεις, ως πολίτες ενός ευνομούμενου και πολιτισμένου κράτους) έχουν ποδοπατηθεί στο όνομα μιας δήθεν και ατελείωτης κολοκρισης και η ιστορία μοιάζει να μην έχει πάτο και σταματημό.
Μακάρι να βγει κάποιος και να με πείσει για το αντίθετο, ότι δηλαδή δεν θα καταστρέψει κι άλλο την ζωή μου. Προσωπικά, ως έχων βασική νόηση και λογική, ΔΕΝ βλέπω ελπίδα και διαφυγή, γεγονός που με αφήνει απλά με το πικρό ερώτημα...Ως πότε όλα αυτά και γιατί;