Πραγματικά όπως τα λες geo...
Φαντάσου τώρα να φτιάχνεις διευθύνσεις, υποδιευθυνσεις, τομείς, με μόνο σκεπτικό ότι θέλεις να δημιουργήσεις διευθυντές, υποδιευθυντές, τομεάρχες, υποτομεάρχες και πάει λέγοντας......
Φτιάχνεις και ένα ΙΤ που είναι υπεύθυνο μόνο για το δίκτυο(ανάθεμα και αν έκαναν και αυτό), ενώ τη συντήρηση του hardware τη δίνουν σε ιδιώτη!
Είναι βλέπεις τόσο θρασείς και σίγουροι για τις θέσεις τους, που δε τους ανησυχεί το ενδεχόμενο να χάσουν αρμοδιότητες και να κινδυνέψουν να γίνουν λιγότερο απαραίτητοι.... Το αντίθετο, θέλουν να μειώσουν, όσο αυτό είναι δυνατόν, τις αρμοδιότητες τους, ώστε να μην είναι υπεύθυνοι για τίποτα.
Αν τώρα πάθει κάτι το μηχάνημα που χειρίζεσαι, είσαι εσύ υπεύθυνος να το πας στον ιδιώτη και να το διορθώσει (εδώ μπαίνει και ο αργόσχολος ελληνικός ιδιωτικός τομέας, και έδεσε το γλυκό)! Ούτε έρχονται να το παραλάβουν οι κηφήνες! Εσύ πρέπει να το πας! Είσαι στη μέση δυο υδροκέφαλων θεριών, μόνος σου!
Το μηχάνημα που χειρίζεσαι, ένας αχταρμάς! Κανένα μηχάνημα συναδέρφου δε μοιάζει με του άλλου! Είναι ανάλογα με το τι κέφια είχε εκείνος που σου το έφτιαξε! Πας να δουλέψεις στον παραδίπλα και δεν μπορείς να βρεις τα αρχεία σου....
Θα έλεγα μιας και είδα το πετυχημένο σχόλιο για το "Stingray", ότι εμένα μου θυμίζουν όλα star trek!
Όλα πάντα μοιάζουν καινούρια! Συνεχώς ανακαλύπτουμε το αυτονόητο.... ρωτάς τι να κάνεις αν πεθάνει κάποιος, και σε κοιτάν λες και είσαι ο μόνος άνθρωπος της γης που πέθανε.... "-σπάνιο, δε ξέρω να σας πω, δε μου έχει ξανατύχει!"...
"It's continuing mission,To explore strange new worlds,to seek out new life and new civilizations. To boldly go where no man has gone before..."