Η χθεσινή μου μέρα δεν ήταν και τόσο καλή.
Διάβασα κάτι που μου την έδωσε πολύ στα νεύρα.
Είπα να δώσω τόπο στην οργή και να 'πα στο διάολο.
Ηρέμησα και κάθισα σήμερα να απολαύσω έναν κρύο φράπο παρέα με τον υπολογιστή μου και όλους εσάς...Μα όταν θέλει ο διάολος να σε φυτιλιάσει...εεεε...Εκεί που ξεφύλλιζα τις σελίδες των μέσω κοινωνικής δικτύωσης (ΟυΑοΥ) το μάτι μου πιάστηκε και γδάρθηκε πάνω σε αυτόν τον τίτλο:
The Dangers of 3.3V Flash in Retro Consoles | db Electronics
Την ανάρτηση , έκανε ο φίλος GadgetUK164, που τυγχάνει ένα καθόλου τυχαίο πρόσωπο...
Ουάου! Άντε πάλι οι συγχύσεις και το άγχος! Δεν μας έφτανε η ριμάδα η φορολογική δήλωση και τα σκ@τ@ που διάβασα χθες, ήρθε και αυτό να με ταράξει τελείως!
Μην τα πολυλογώ, ορίστε το ζουμάκι:
Το άρθρο γράφτηκε με αφορμή τα διάσημα everdrives (στα οποία αναφέρεται θετικά) αλλά από ότι φαίνεται η μπάλα παίρνει τα πάντα.
Θέλω επειγόντως τη συμβουλή και γνώμη σας! Άρρωστος άνθρωπος ζητά βοήθεια!
Τελικά πόσο αθώες είναι όλες αυτές οι flash carts που χρησιμοποιούμε στις retro κονσόλες και στους υπολογιστές μας;;;
Διάβασα κάτι που μου την έδωσε πολύ στα νεύρα.
Είπα να δώσω τόπο στην οργή και να 'πα στο διάολο.
Ηρέμησα και κάθισα σήμερα να απολαύσω έναν κρύο φράπο παρέα με τον υπολογιστή μου και όλους εσάς...Μα όταν θέλει ο διάολος να σε φυτιλιάσει...εεεε...Εκεί που ξεφύλλιζα τις σελίδες των μέσω κοινωνικής δικτύωσης (ΟυΑοΥ) το μάτι μου πιάστηκε και γδάρθηκε πάνω σε αυτόν τον τίτλο:
The Dangers of 3.3V Flash in Retro Consoles | db Electronics
Την ανάρτηση , έκανε ο φίλος GadgetUK164, που τυγχάνει ένα καθόλου τυχαίο πρόσωπο...
Ουάου! Άντε πάλι οι συγχύσεις και το άγχος! Δεν μας έφτανε η ριμάδα η φορολογική δήλωση και τα σκ@τ@ που διάβασα χθες, ήρθε και αυτό να με ταράξει τελείως!
Μην τα πολυλογώ, ορίστε το ζουμάκι:
Source: https://db-electronics.ca/2017/07/05/the-dangers-of-3-3v-flash-in-retro-consoles/
...
What Damage Can Be Caused?
Prolonged use of components outside of their specified tolerances inevitably leads to failure. On the console side, the stress is excessive current output on digital outputs when driving a logic high. On the cartridge side, the stress is excessive heat dissipation due to conduction of the clamping diodes. I have already heard from several friends that their NES consoles have died most likely due to their admittedly heavy use of cheap multicarts. These are particularly bad. I would avoid these like the plague. I suspect poorly designed Everdrives will require more time before we start seeing failures.
...
Το άρθρο γράφτηκε με αφορμή τα διάσημα everdrives (στα οποία αναφέρεται θετικά) αλλά από ότι φαίνεται η μπάλα παίρνει τα πάντα.
Θέλω επειγόντως τη συμβουλή και γνώμη σας! Άρρωστος άνθρωπος ζητά βοήθεια!
Τελικά πόσο αθώες είναι όλες αυτές οι flash carts που χρησιμοποιούμε στις retro κονσόλες και στους υπολογιστές μας;;;