Εντάξει... το πράγμα έχει καταντήσει πια αηδία! Θυμάμαι παλιότερα (νομίζω) στη δεκαετία του 90', ότι οι μνήμες RAM είχαν ανεβεί τρομερά τον ανήφορο, επειδή (έλεγαν) είχε καεί κάπου στην Κορέα (?) ένα μεγάλο εργοστάσιο! Μετά από χρόνια και καιρούς, υπήρξε σταθεροποίηση. Τίποτα όμως δε με προετοίμαζε για αυτό που θα ζούσα σήμερα...
Οι κάρτες γραφικών έχουν απλά εξαφανιστεί. Δε πιστεύω στα μάτια μου!
Θεωρίες συνωμοσίας περί covid, mining και δε ξέρω και εγώ τι άλλο, έχουν ακουστεί, αλλά δε βγάζω άκρη.
Οι εταιρίες λένε ότι αυτή η κατάσταση, ίσως θα τραβήξει και μέχρι το τέλος του άλλου χρόνου!
Τα υπόλοιπα parts που συνθέτουν ένα υπολογιστή υπάρχουν ακόμη σε επάρκεια (ίσως με κάποιες ύποπτες ανατιμήσεις προς τα επάνω).
Όλα αυτά έχουν παρασύρει και την αγορά μεταχειρισμένων (που κυριολεκτικά την εξόντωσαν).
Τι γίνεται ργμτ;;;
Οι κάρτες γραφικών έχουν απλά εξαφανιστεί. Δε πιστεύω στα μάτια μου!
Θεωρίες συνωμοσίας περί covid, mining και δε ξέρω και εγώ τι άλλο, έχουν ακουστεί, αλλά δε βγάζω άκρη.
Οι εταιρίες λένε ότι αυτή η κατάσταση, ίσως θα τραβήξει και μέχρι το τέλος του άλλου χρόνου!
Τα υπόλοιπα parts που συνθέτουν ένα υπολογιστή υπάρχουν ακόμη σε επάρκεια (ίσως με κάποιες ύποπτες ανατιμήσεις προς τα επάνω).
Όλα αυτά έχουν παρασύρει και την αγορά μεταχειρισμένων (που κυριολεκτικά την εξόντωσαν).
Τι γίνεται ργμτ;;;
Last edited: