Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
Δεν βλέπω κανένα κούκο πουθενά...Τρεις και ο κούκος εχουμε μενει εδω μεσα βλεπω.
μέχρι και αυτός... έφυγε!Δεν βλέπω κανένα κούκο πουθενά...
Δυστυχώς, για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά, οι συμμετοχές γενικότερα έχουν πέσει σημαντικά. Είναι γενικό το φαινόμενο δυστυχώς...μέχρι και αυτός... έφυγε!
Αυτό ακριβώς εννοούσα!μέχρι και αυτός... έφυγε!
Αχ, άμα σ'αρπάξω εσένα!black psofos to the forums lol
...Μόνο που τωρα πια αυτα τα "μυστικα" εχουν να κανουν κυριως με το χομπι μας και οχι με τα τοτε "μυστικα" για τα κολπα του πως θα κανουμε μεγαλυτερης διαρκειας σουζα η κολια, η το τι λαστιχα θα βαλουμε στα τοξα και τις σφεντονες μας για να πεταξουμε πιο μακρια τα βελη και τις πετρες!![]()
Τα προβλήματα της αληθινής ζωής που ανέφερα...Τι να πω βρε Βαγγέλη; Εύχομαι δύναμη και ταχεία ανάκαμψη. Αν και μερικές φορές αναπόφευκτο, δεν παύει να είναι πολύ λυπηρό...Εγώ σας παρακολουθώ κάθε μέρα απλά πρόσφατα με χτύπησε και ένα διαζύγιο..  και με διέλυσεψυχολογικά μιας και άλλαξαν ξαφνικά πολλά πράγματα στην ζωή μου.
Σε αυτό συμφωνώ και επαυξάνω...στους επισκέπτες...και που ξέρω ότι καθημερινά κάνουν...μια γύρα και διαβάζουν (είτε στα φανερά.. είτε στα κρυφά.. είτε σαν μέλη.. είτε σαν επισκέπτες..) ολα τα ρετρό φόρουμ!![]()
Νομίζεις ότι εγώ δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο; Αλλά πως είναι δυνατόν να γίνει αφού όπως σωστά αναφέρεις...Για αυτό καλύτερα θα ήταν να μιλάμε όχι για "τρεις και ο κούκος" στην ρετροσφαιρα αλλά για το ενδεχόμενο να ήμαστε ...
Ε, ΝΑΙ ρε φίλε! Αυτό!Θα έλεγα ότι "τρεις και ο κούκος" είναι αυτοί που θέλουν να υπάρχει αυτή η κατάσταση επειδή είναι περισσότερο του Click(α)-ρισματος...στην φωλιά του κούκου με τους άλλους κουκους μαζί!
![]()
Άντε μπράβοΤα σέβη μου σε όλους σας και δηλώνω ότι επανέρχομαι ΔΥΝΑΜΙΚΑ!!![]()
Δίκιο έχει, έτσι είναι, αλλά...Παλικάρια άργησα λίγο αλλά επιτέλους το βρήκα!
Αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να διαβάσετε αυτό!![]()