Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
Είναι το steinberg pro24Πιθανότατα, δεν μοιάζει με cubase αλλά ίσως να είναι άλλη έκδοση η κάποιο άλλο.
Εκτός και αν είναι κάνα μήλο.
Χωρίς σύνθι; Ή με;Και να σκεφτείς το είχα βάλει στον STE μου...
το 1990 ο Atari ST άγγιξε πραγματικά τον ουρανό, εμφανιζόμενος στη μεγαλύτερή του live παγκόσμια εμφάνιση, μπροστά σε δυόμισι εκατομμύρια θεατές! Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά έντεκα (!) ολόκληρα Atari ST Mega 4 μαζί στην ίδια σκηνή, σε μια ιστορική συναυλία του Jean Michel Jarre στο Παρίσι, έβαλαν τα δυνατά τους ώστε να βγει άρτιο το απίθανο οπτικοακουστικό υπερθέαμα!Συναυλία, όχι video clip αλλά
MEGA-ST's RULE!
Την απολαμβάνω τώρα. Σαν να συνομιλείς με τον Θεό. Καταπληκτικό!Συναυλία, όχι video clip αλλά
MEGA-ST's RULE!
Παρατηρώ μάλιστα ότι το μονόχρωμο SM124 έγινε έγχρωμο!!!Πολύ καλό Ατάροβίντεο !![]()
Αφού έβαλε Atari, εγώ στάζω μέλι...Την τραγουδίστρια δεν θα τη σχολιάσει κανείς?
Τελικά τι είναι, δεν έχω καταλάβει αν είναι άντρας η γυναίκα.