Νέο firmware για Side2 και Ultimate1Mb

dimfil

Retro Mentor
Messages
1,039
Reaction score
1,698
Points
123
Έχω τη χαρά να είμαι ένας από αυτούς στους οποίους ο Jonathan (FlashJazzCat) έχει εμπιστευτεί το νέο του firmware για beta testing.
Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το νέο του update καθιστά το Side2, το Ultimate1Mb αλλά και το συνδυασμό τους εκπληκτικά πλέον "μαραφέτια" για τα 8μπιτα Atari! Την ίδια αναβάθμιση φροντίζει να δώσει και στο Incognito, αλλά δεν έχω γνωρίσει ακόμα κάποιον στην Ελλάδα που να το έχει για να μας δώσει εντυπώσεις...!!!
Σύντομα θα γίνει διαθέσιμη η official αναβάθμιση καθώς το beta testing της Release Candidate έκδοσης πήγε πολύ καλά. Πολλά bugs διορθώθηκαν αλλά και νέες δυνατότητες προστέθηκαν. Αρκεί να σας πω ότι (αν δεν αλλάξει κάτι σοβαρό) τη θέση του Loader θα μπορούν πλέον εν δυνάμει να καταλαμβάνουν διάφορα OSS cartridges (Mac/65, Action!, Basic) ενώ ο ίδιος ο Loader έχει γίνει εξαιρετικά σταθερός και ταχύτατος στην αναζήτηση.

Νεότερα σύντομα...
 

Attachments

Last edited:

dR_wH0

Solder Noob
Staff member
Messages
5,688
Reaction score
1,875
Points
213
Ωραία πραματάκια πολύ ωραία!!!!!!!
 

geoanas

Commodore Vampire
Staff member
Messages
7,056
Reaction score
5,550
Points
223
Έχω τη χαρά να είμαι ένας από αυτούς στους οποίους ο Jonathan (FlashJazzCat) έχει εμπιστευτεί το νέο του firmware για beta testing...
...και καλά έκανε και σου το εμπιστεύτηκε. Από τα καλύτερα χέρια
 

dimfil

Retro Mentor
Messages
1,039
Reaction score
1,698
Points
123
Αυτό πως μου ξέφυγε να το ενημερώσω...!!!

Φυσικά και ο Jon έχει βγάλει το εν λόγω update εδώ και καιρό. Για τους κατόχους των Ultimate1Mb και/ή Side2 απαραιτήτως μια βόλτα για να αντίστοιχα firmware updates εδώ και εδώ!

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για δισταγμό, update άμεσα... Το τι μπορεί να κάνει ο 8μπιτος Atari με αυτά τα "όπλα" δεν περιγράφεται σε λίγες γραμμές!
Οι XL με εντυπωσιάζουν σε κάθε ευκαιρία...
 
Top