[ΠΩΛΗΣΗ / ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ]Compaq Portable Plus

Retroman

Retro Starter
Messages
29
Reaction score
8
Points
3
Καλησπέρα σε όλες και όλους

Πωλείται αλλά κυρίως ανταλλάσεται το COMPAQ PORTABLE PLUS.
Bρίσκεται σε καλή/πολύ καλή κατάσταση, ανάβει κανονικά, ο σκληρός δουλεύει αλλά μου βγάζει μήνυμα λάθους στο πληκτρολόγιο μόνο (301).
Διαθέτει ένα φλόπυ και ένα δίσκο. Η φωτογραφία είναι απο το ίντερνετ αλλά πλησιάζει πολύ στην εικόνα του δικού μου μοντέλου, το διακοπτάκει του φλόπυ έχει αφαιρεθεί και επίσης υπάρχει μία κενή θύρα ανάμεσα στο φλόπυ και τον δίσκο.
Ακούω τις προτάσεις σας για οποιοδήποτε μηχάνημα. Με ενδιαφέρει κυρίως ανταλλαγή αλλά συζητάμε και για πώληση αν κάποιος ενδιαφέρεται.

Τιμη πωλησης ως εχει 200 ευρω
17903
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 
Last edited:

nicked

Immune Seven 11
Staff member
Messages
3,813
Reaction score
334
Points
193
Παρακαλούμε να αλλαχτεί η φωτογραφία με κάποια του 'πραγματικού' προϊόντος προς πώληση. Αν δεν αλλαχτεί δυστυχώς οι αγγελίες θα σβηστούν.

Επίσης μια συμβουλή: Καλό θα ήταν οι τιμές στις αγγελίες μεταξύ διαφορετικών site να συμφωνούν μεταξύ τους.

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή!
 

Retroman

Retro Starter
Messages
29
Reaction score
8
Points
3
Το οτι οι τιμες δεν συμφωνουν με αλλα site εστω και εκ παραδρομης δεν το καταλαβαινω, αλλα σεβομενος τους ορους θα το χρησιμοποιησω, επισης θα αλλαχτουν και οι φωτογραφιες μολις εχω προσβαση στο χωρο που εχω τα μηχανηματα.
 

nicked

Immune Seven 11
Staff member
Messages
3,813
Reaction score
334
Points
193
Να ξεκαθαρίσω πως δεν είσαι υποχρεωμένος να αλλάξεις την τιμή! Απλά το αναφέρω σαν φιλική συμβουλή καθώς τα περισσότερα άτομα τα οποία μπορεί να ενδιαφέρονται για τα προϊόντα προς πώληση, είναι μέλη σε όλα τα σχετικά sites οπότε θα διασπιστώσουν πως υπάρχει διαφορά στην τιμή. Εννοείται πως μπορείς να έχεις διαφορετικές τιμές. Παρόλα αυτά οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι απαραίτητες.
 

Retroman

Retro Starter
Messages
29
Reaction score
8
Points
3
Αγαπητέ μου εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον (κι αυτό επειδή δίνω και ανταλλάσω συνεχώς και έτσι εκ παραδρομής καμιά φορά θα μπεί η αγγελία με διαφορετική τιμή ελάχιστων ευρώ παραπάνω ή παρακάτω) απο φίλους εδώ και έχουν δεί το ίδιο αντικείμενο πιο φθηνά υπόσχομαι δημοσίως να το αγοράσουν στην φθηνότερη τιμή. Βασικά ανταλλάζω μηχανήματα περισσότερο και δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η πώληση για αυτό και καμιά φορά θα ξεχάσω να βάλω την ίδια τιμή για το ίδιο μηχάνημα. Ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις και τον ευγενή τρόπο πρωτίστως όπου αυτές διατυπώνονται.
 
Top