Ποιος ανωμαλάρας άνοιξε αυτό το thread?

Όλα μας τα κομμάτια τα γουστάρουμε ρε! Για πλάκα τα πήραμε;
Λατρεύω λοιπόν τον QL μου! Είναι κουτάτος, και ένα από τα πιο σημαντικά μηχανήματα της ιστορίας. Ήταν ο απόλυτος αληθινός πρωτοπόρος! Πριν τον ST και την Amiga έβαλε στους πάντες τα γυαλιά. Είναι τέλειος! Έχει απίθανο σχεδιασμό και σχήμα! Ενέπνευσε τη φιλοσοφία μακρινάρι! Πέθανε άδοξα! Βγήκαν λίγα κομμάτια!
Λατρεύω επίσης τα Atari Falcon μου! Έχω και το τελευταίο C-Lab MK-X! Ένας από αυτούς μάλιστα είναι κουτάτος! Βγήκαν λίγα κομμάτια! Μπορώ να γράψω σελίδες, αλλά μόνο, ότι δε τον διαθέτει, ένας συγκεκριμένος, αχώνευτος, με κάνει και γουστάρω ακόμα πιο τρελά.
ZX-Spectrum 128! Ο ψύκτρας! Το ωραιότερο home, o κορυφαίος spectrum του θείου! Κάποτε στο forum που έγραφα, όλοι τον κυνηγούσαν, και μου έμεινε το απωθημένο. Τελικά τον απέκτησα και σήμερα πεθαίνω για την πάρτη του.
Sam Coupe, έβγαζες γκόμενα κάποτε με αυτό! Τον έχω μόνο για να τον χαϊδεύω! Τον κυνηγούσα χρόνια στο ebay, αλλά στο τέλος έμενα...με τις ευχές των sellers" ελπίζω να τα καταφέρετε την επόμενη φορά να αποκτήσετε το δικό σας SAM..." Ε, ναι ρε, τα κατάφερα! Τώρα γατάκια, ετοιμαστείτε! Θα αναγγείλω κόψιμο πίτας με κλήρωση και πολλά -πολλά δωράκια!
Jupiter Ace, τον έχω και τον αμολάω μόνο αν υπάρξει πρόβλημα μετά τον SAM. Συνήθως μεταξύ συλλεκτών απολαμβάνει κύρους και θαυμασμού.
Grundy NewBrain, παρομοίως, αν αποτύχει και ο jupiter, αμολάω τότε το NewBrain. Οι περισσότεροι παραδίδονται τότε (γιατί φοβούνται μήπως βγάλω τίποτα άλλο)
Texas Instruments TI-99/4A με speech για να παίζω Parsec! Ότι κοντινότερο έχω προς τον Αργύρη Παυλίδη και τους κόκκινους γίγαντες - άσπρους νάνους. Επικό!
Atari Lynx x2 Από σπόντα αποκτήσαμε στην Atari chip-set με τεχνογνωσία Amiga. Εμβληματικό κομμάτι!
Enterprise 128. Το απόλυτο όνειρο των 8bit. Ήταν όνειρο ζωής, το κατέκτησα!
archimedes 3000 το απόλυτο μηχάνημα! Δεν είχα RISC και στο χωριό μου! Νοιώθω απλά δέος! Μόνος του, μπορεί και τους παίζει όλους μπάλα.
Atari TT. Ένα πραγματικό 32bit κτήνος. Ναυαρχίδα!
Atari 800 XL . Το πνεύμα του κύριου Miner στη γένεση του χορταστικού computing
CBM 64 ο αρχηγός, ο βασιλείας των 8bit, η τελειότερη πάντα version παιχνιδιών στο Pixel