What's new
iamretro

Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!

Συζήτηση περί forums της "ρετρο-κοινότητας"

dR_wH0

Solder Noob
Staff member
Comrade
Joined
Mar 24, 2012
Messages
5,854
Να προσθέσω απλώς οτι το συγκεκριμένο θέμα είναι *συνέχεια* διαφόρων ποστ που αφαιρέθηκαν απο το υπέροχο thread του Γιώργου - Geoana (Arcade SuperGun - Τι φτιαχνω στο εργαστηριο μου Νο2). Τα ποστ μπορείτε να τα βρείτε εδώ : viewtopic.php?f=20&t=1806
 

turrican

Too Retro to post!
Comrade
Joined
Jun 13, 2012
Messages
3,014
nikos.rizos said:
Διάβασα το παρόν thread και σε συνδυασμό με το thread "Ο Πύργος της Βαβέλ" εντελώς αυθόρμητα και χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο, μου ήρθε αυτό στο μυαλό:

Απλά αξεπέραστη...
Αν αυτό ήταν η αφορμή που σε έκανε να ποστάρεις και εσύ, τότε επιτυχία ήταν!
Ευτυχώς θυμάσαι το password σου!
 

nikos.rizos

Retro Starter
Joined
Jan 12, 2012
Messages
45
Μπα μια χαρά μπαίνω, μην ανησυχείς.

Απλά αυτή την θεματολογία ή καλύτερο το ύφος της θεματολογίας την έχουμε ξαναζήσει και είναι όπως το ξαναζεσταμμένο φαγητό... δεν τρώγεται ευχάριστα την δεύτερη φορά αλλά τρώγεται κατ'ανάγκην.

Ο καθένας μπορεί να λέει, ελεύθερα και δημοκρατικά την άποψη του.

Φυσικά και έχεις το δικαίωμα να λες ό,τι θες ή σε απασχολεί μιας και είσαι στον ανάλογο χώρο (Εκτός Θέματος)

Απλά είναι λίγο εκτός θέματος γενικά...πως να το πω....άκυρο;

Δεν θα συνεχίσω γιατί ίσως να το θεώρησεις προσωπική επίθεση και δεν θέλω κάτι τέτοιο.

Απλά να θυμήσω ότι υπάρχει μια ελληνική παροιμία. ή στραβός είναι ο γιαλός...


ΜΦΧ

Νίκος
 

turrican

Too Retro to post!
Comrade
Joined
Jun 13, 2012
Messages
3,014
dR_wH0 said:
Ναι. Είχα σκοπό να εκμεταλευτώ το φοβερό σου όνομα στην ρετρο-κοινότητα και να βγάλω πολλά λεφτά απο διαφημίσεις και εκθέσεις. Σε βάρος σου όλα βέβαια. Πάντα. Άλλωστε έτσι δουλεύει η κοινότητα ε ; :cool:

Κραυγαλέο να θεωρήσω κάτι τέτοιο!
Βρίσκω πιο ρεαλιστικό το ότι "με αγάπησες ξαφνικά".


dR_wH0 said:
Ναι την έχω διαβάσει την στιχομυθία στο RC. Θεωρώ οτι ο τρόπος γραφής σου ώς προς τους συντάκτες του PC Master ήταν το λιγότερο απρεπής. Το βλέπω λάθος ; Ίσως. Αλλά είναι η άποψη μου και δημοκρατικό μου δικαίωμα. Το ίδιο μάλλον είδαν και τα παιδιά εκεί. Δικαίωμα τους. Σπίτι τους.

Ούτε διάβασες τι έγραψα πριν περί ban ε; Ίσως το λάθος μου είναι ότι γράφω στα ελληνικά ενώ έπρεπε να χρησιμοποιήσω περισσότερες "ξένες εκφράσεις" και γλωσσικούς εκμοντερνισμούς για να κάνω το κείμενο περισσότερο τρέντυ! Σου λέω λοιπόν, ότι μπορεί ο καθένας να κρίνει το ύφος μου και να με χαρακτηρίσει όπως θέλει! Το ban όμως και η έλλειψη δικαιώματος απάντησης, είναι απαράδεκτο! Αν όλοι τους δίνατε αυτό το μήνυμα( καλά άσε εμένα) θα λύνονταν πολλά προβλήματα της κοινότητας σας! Δε σας κάνει εντύπωση που οι περισσότεροι admins έχουν καταντήσει να μη γράφουν πουθενά εκτός από το site τους (ή με άλλο όνομα); Δεν μπορούν να γράψουν ελεύθερα πουθενά!

dR_wH0 said:
Γιατί όμως να ισχυριστώ οτι δεν έχω συμφέρον απο τον Φώτη ; Ο άνθρωπος με την ΚΑΛΗ του θέληση μας πρόσφερε ότι μπορούσε απο το υλικό του και απο την προσωπική του συλλογή ; Με τί όφελος ; ; ΤΙΠΟΤΑ απολύτως. Το όφελος ήταν πρός την εικόνα του ιαμρετρο και ώς προς το ΣΥΝΟΛΟ που απολαμβάνουν πλέον υπέροχα PDF απο τεύχη που δεν υπάρχουν πια! Τώρα αν εσένα σου δημιουργεί θέμα η συμπεριφορά του, ώς πρός το πρόσωπο σου, αυτό φίλε μου είναι ΔΙΚΟ σου πρόβλημα - και δεν βρίσκω ΚΑΝΕΝΑ λόγο να το κάνω δικό μου πρόβλημα. You have made your bed.

Οπότε οι ψυχαναλύσεις δεν πάνε στον κάδο!! Αντίθετα δείχνουν οτι πέφτω ΑΚΡΙΒΩΣ μέσα. Είσαι ενα εγωκεντρικό άτομο, το οποίο όταν θεωρεί οτι έχει "δίκιο" η οτι έχει "αδικηθεί" περιμένει του πάντες να τον υποστηρίξουν! Δεν τον υποστηρίζουν ; ; ; Να καούν στην πυρά όλοι! Τα πέρνετε!! Έχετε συμφέροντα!!!!!!Γραφικότητες........

Αυτό έλειπε βέβαια! Είναι γνωστό ότι όλοι με την καλή τους την προαίρεση βοηθούν τους πάντες, και όλοι ανώνυμα προπάντων. Δηλαδή σε τι έχασε; Μόνο από το λιβάνισμα που του κάνετε, έβγαλε διπλό κέρδος! Και τη συλλογή του διαφημίζει και διατηρεί, και την αποδοχή όλων απολαμβάνει!Και καφέδες διοργανώνει και προσωπικότητες με πέντε διπλώματα έρχονται στο χώρο του και τους λέει αστειάκια! Αν είχα τα λεφτά του, το ίδιο θα έκανα και εγώ! Σάμπως εγώ θα τα σκανάρω; Αν θέλετε κόψτε το λαιμό σας θα έλεγα! Σε τι θα έχανα δηλαδή; Αν θέλεις να τον παρουσιάσεις σαν οσιομάρτυρα, δικαίωμα σου! Έχεις όμως συμφέρον αφού σου πέταξε ένα ξεροκόμματο. Έχει και αυτός απολαβές αφού εξασφάλισε την αγνή άδολη φιλία σου!dR_wH0 said:
Όσο για την προσφορά σου στο iamretro και για τους λόγους που ασχολήθηκες η δεν ασχολήθηκες, αυτούς τους ξέρεις εσύ και μόνο εσύ! Όχι κάνεις λάθος, δεν με ενοχλεί καθόλου η στάση που κράτησες! Αλίμονο αν με ενοχλούσε ΤΩΡΑ, ενώ είσαι τόσα χρόνια στην θέση του Συντάκτη (τόσο στο forum, όσο και στο Wordpress). Εγώ εδώ ο ΙΔΙΟΣ δεν ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια, θα είχα αυτήν την απαίτηση/παράπονο απο εσένα ; Ανταυτού όμως, αναλώθηκες όλο αυτό το διάστημα με σκοπό να χρησιμοποιείς το iamretro σαν ένα "podium", απο το οποίο βγάζεις "διάγγελμα" για τα "κακά" forum που δεν σε θέλουν πιά. Personal Gain δηλαδή
Τώρα να κεράσω σνικεράκι ;

Πότε ζήτησα εγώ να γίνω συντάκτης του Forum; Μίλησε κανείς μαζί μου;
Δε μου απάντησες καν ποιο είναι το προσωπικό κόστος που επωμιστήκατε εξαιτίας μου.

Σνικεράκι δε θα φάω, δε μου αρέσουν τα "εισαγόμενα"

Θέλω όμως να σου δείξω μερικές γραμμές από τους κανόνες λειτουργίας που βρήκα στο site του "Φωταρα"
Κάποτε λέγατε ότι είχατε μπλέξει με κάποιον που δεν είχε τη δυνατότητα να γράψει ούτε ένα σωστό κείμενο!
Πως σου φαίνεται λοιπόν αυτό;

http://www.retrocomputers.gr/2012-04-19 ... rms-of-use

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
"Επίσης στην έκθεση ο κάθε επισκέπτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον εαυτό του και για τυχόν συγγενικά του ή φιλικά του πρόσωπα ή προστατευόμενα μέλη που πιθανόν να φέρει μαζί του στην έκθεση και γενικά για την προσωπική του ασφάλεια.

Το RetroComputers.gr δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί στον κάθε παρευρισκόμενο είτε στο χώρο της έκθεσης είτε έξω από το χώρο αυτόν. Αν στο χώρο της έκθεσης του συμβεί οτιδήποτε, είτε κάποιο ατύχημα, ή διαπληκτιστεί με κάποιον άλλο επισκέπτη ή πέσει θύμα κλοπής, ξυλοδαρμού, προσβολής ή οτιδήποτε άλλο, αυτό θα έχει να κάνει αποκλειστικά με τον ίδιο και το αντίστοιχο άτομο που θα δημιουργηθεί το πρόβλημα και το RetroComputers.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη."


Πέρα από το γεγονός ότι ο συντάκτης του πιο πάνω κειμένου σου λέει στα ίσια (σε άψογα ελληνικά) ότι μπορείς να φας μέχρι και ξύλο (!!!) στην έκθεση, (το RC δεν έχει την παραμικρή ευθύνη), σου δημιουργούν και την εντύπωση ότι κινδυνεύεις αν πας εκεί (λες και πας στον κορυδαλλό).

Έχει και άλλο!!!

Θα θέλαμε επίσης να παρακαλέσουμε πολύ τους επισκέπτες για αποφυγή παρεξηγήσεων προς τις εκθέσεις μας από τρίτους, ότι εκτός από τις πωλήσεις που απαγορεύονται αυστηρά, ακόμα και κάποια ενέργεια που δεν αφορά πώληση αλλά αφορά κάποια δοσοληψία με αντικείμενα που σχετίζονται κάπως με την έκθεση όπως υπολογιστές - κονσόλες ή hardware ή software θα παρακαλούσαμε να μην γίνεται μέσα στο χώρο της έκθεσης αλλά έξω από αυτόν. π.χ. να δώσει κάποιος επισκέπτης σε κάποιον άλλο κάποιο hardware που το είχε δανειστεί από αυτόν ή κάποια κονσόλα για να του τη δανείσει ή να του την φτιάξει ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο( !!!).


Το είδαμε λοιπόν και αυτό! έκθεση να βάζει κανόνες στους επισκέπτες! Απλά αυτό δε γίνεται, και κυρίως δε γράφεται!
Τώρα όλοι εσείς που βλέπετε την απαιδευσιά και παρόλα αυτά λιβανίζετε....
αυτά γουστάρετε, αυτά αποζητάτε, αυτά είσαστε!

Δεν έχετε καμία δικαιολογία μετά απο αυτό. Είσαστε (είμαστε) άξιοι της τύχης σας (μας)!
 

turrican

Too Retro to post!
Comrade
Joined
Jun 13, 2012
Messages
3,014
nikos.rizos said:
Μπα μια χαρά μπαίνω, μην ανησυχείς.

Απλά αυτή την θεματολογία ή καλύτερο το ύφος της θεματολογίας την έχουμε ξαναζήσει και είναι όπως το ξαναζεσταμμένο φαγητό... δεν τρώγεται ευχάριστα την δεύτερη φορά αλλά τρώγεται κατ'ανάγκην.

Ο καθένας μπορεί να λέει, ελεύθερα και δημοκρατικά την άποψη του.

Φυσικά και έχεις το δικαίωμα να λες ό,τι θες ή σε απασχολεί μιας και είσαι στον ανάλογο χώρο (Εκτός Θέματος)

Απλά είναι λίγο εκτός θέματος γενικά...πως να το πω....άκυρο;

Δεν θα συνεχίσω γιατί ίσως να το θεώρησεις προσωπική επίθεση και δεν θέλω κάτι τέτοιο.

Απλά να θυμήσω ότι υπάρχει μια ελληνική παροιμία. ή στραβός είναι ο γιαλός...


ΜΦΧ

Νίκος
Δεν ανησυχώ!
Ούτε ισχυρίστηκα ότι το θέμα ήταν ψυχαγωγικού χαρακτήρα ή εύπεπτο!
Αν θυμηθείς καμιά άλλη παροιμία, εδώ είμαστε! !
 

turrican

Too Retro to post!
Comrade
Joined
Jun 13, 2012
Messages
3,014
Ωραίος!
Απλά μην εύχεσαι κάτι που δεν εννοείς.
 

dR_wH0

Solder Noob
Staff member
Comrade
Joined
Mar 24, 2012
Messages
5,854
Όσο γράφεις Δημήτρη τόσο δεν απαντάς σε αυτά που σου λέω, άλλο τόσο βγάζεις την χολή σου ως προς τρίτους και άλλο τόσο φαίνεται το πόσο μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου. Η όλη σου στάση έχει κάνει άτομα να αποστασιοποιηθούν απο τον παρόν χώρο, όπως επίσης και να μου εκφράσουν ΑΠΕΙΡΑ παράπονα μέσω τηλ / pm για τα όμορφα και γεμάτα αγάπη ποστ σου.

Συντάκτη σε έκανα εγώ η ο Nkary όταν φιλοτιμήθηκες και μας έδωσες 1 άρθρο σου για αναδημοσίευση. Συγκεκριμένα αυτό εδώ : http://www.iamretro.gr/computingplus/

Φυσικά τώρα δεν το θυμάσαι, αλλά σε είχαμε ενημερώσει (αφού πήραμε την άδεια σου για αναδημοσίευση), μας είχες ευχαριστήσει και είχες πει οτι δεν έχεις καθόλου χρόνο / όρεξη για να ασχοληθείς περαιτέρω. Δηλαδή τί ; Σε είχαμε για ΤΟΣΟ ΘΕΟ της Ρετρο-Κοινότητας που προσπαθούσαμε να σε φέρουμε εδώ ; ; ; ; Μήπως είχες και κάπου αλλού να "αράξεις" και δεν το γνωρίζω ; Και για να μην έχεις ΤΟΣΟ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, να σου δείξω ποιοί έχουν Συντακτική ιδιότητα στο Wordpress - όχι πως είναι κάτι φοβερό, ΚΛΑΙΝ-ΜΑΙΝ. Απλά όποιος θέλει μπορεί να γράψει εδώ, και να το ανεβάσει ΧΩΡΙΣ την έγκριση μας στην κεντρική. Ούτως η άλλως εμείς απο την αρχή διαφημίζαμε (ακόμα και τώρα) οτι στο ιαμρετρο μπορεί να γράψει ΟΠΟΙΟΣ θέλει και ΟΤΙ θέλει...Βλέπεις ; Είσαι στην ίδια λίστα με τους άλλους "θνητούς". Μαζί μας δηλαδή.

Αλλά ο "κολλημένος" άνθρωπος φαντάζεται διάφορα! Conspiracy theories, UFO, να παίξει 13η Σαιζον τα X-Files και ένα σωρό ακόμα.

Πάω τώρα να δω πως πήγε το ιαμρετρο στο χρηματιστήριο. :cool:
 

dR_wH0

Solder Noob
Staff member
Comrade
Joined
Mar 24, 2012
Messages
5,854
Και τώρα που το θυμήθηκα. Το συγκεκριμένο άρθρο το είχες δώσει στον Νικο σε μορφή Word. ΔΕΝ το είχες στο μπλογκ σου, ήθελες πρώτα να ανέβει εδώ και μετά στην σελίδα σου. Ο Νίκος σε έκανε συντάκτη τότε για να φαίνεσαι εσυ σαν αθρογράφος του συγκεκριμένου. Αυτό σχεδόν 2 χρόνια πρίν. Βέβαια τόσο καιρό δεν σε χάλασε, τώρα όμως μας ζητάς και τα ρεστά που σε βάλαμε σαν Συντάκτη. :lol: :lol:

Ντάξ, ούτε ενα φορτηγό σνικερς δεν σου φτάνουν.
 

turrican

Too Retro to post!
Comrade
Joined
Jun 13, 2012
Messages
3,014
Εγώ δεν απαντάω σε εσένα ρε Χρόνη; :mrgreen:
Ορίστε ρώτα με, θα μου ξέφυγε κάτι....

Έφυγαν πρόσωπα εξαιτίας μου;
Εγώ και πριν έρθω (τότε που με αγάπησες ξαφνικά), την ίδια κατάσταση θυμάμαι...εσείς γράφατε μόνο!

Το κείμενο μου το θυμάμαι καλύτερα από εσένα!
Δεν ήταν αναδημοσίευση, δεν είχε εκδοθεί καν στο blog μου όταν στο έδωσα (στο σφυρίξανε βλέπω τελικά) .
Δε σε παρεξηγώ, δεν ασχολείσαι και πολύ με τα πράγματα.

Μου είχατε ζητήσει πολλές φορές κείμενα και έτσι "φιλοτιμήθηκα" ( λες, δε σε νοιάζει, δε σε νοιάζει, αλλά καρφώνεσαι άγρια όμως!) να σας δώσω το συγκεκριμένο.

Δεν μου είχατε πει ότι θα γίνω συντάκτης!
Δε σου κάνω παράπονα, δε σας το ζήτησα όμως!
Αν θες απέσυρε και την κάρτα που έβγαλες, αφού έχει φάτσα κάρτα... τα προσωπικά μου στοιχεία που δε σου έδωσα συγκατάθεση να τα δείχνεις!

Τα άλλα που αναφέρεις μόνο εσύ τα καταλαβαίνεις!
Θα μου πεις πως σου φάνηκαν οι κανόνες του Φωτάρα; Εγκρίνεις;

***** Τραγικό ρε! Σε έπαιρναν τηλέφωνο και κλαιγόντουσαν άτομα επειδή τους μάλωσα;
Έλεος!
 

geoanas

Commodore Vampire
Staff member
Comrade
Joined
Oct 21, 2012
Messages
7,362
Jimmy φίλε μου. Βλέπω 3 σελίδες κείμενο και αντί η κατάσταση να ξεθυμάνει, νοιώθω ότι διογκώνεται. Αρνητική ενέργεια στο φουλ.

Γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια, μαζί ξεκινήσαμε από την πρώτη εβδομάδα σε πολλά φόρουμ. Σε εκτιμώ και μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις. Ναι!..Έχεις ένα μεγάλο προσόν, μια χρυσή πένα που δυστυχώς βλέπω να την αναλώνεις αναφερόμενος σε πικρές καταστάσεις του παρελθόντος. Νόμιζα ότι όλα αυτά, είχαν τελειώσει αλλά βλέπω ότι τα διαιωνίζεις ψάχνοντας μια δικαίωση που ίσως δεν βρίσκεις. Μόνο αρνητισμό και κακό κάρμα θα εισπράξεις από αυτό.

Το να αναβιώνεις φαντάσματα του παρελθόντος μόνο κακό σου κάνει. Καλώς ή κακώς μάλωσες με κάποιους. Καλώς ή κακώς σε παραμερίσανε. Καλώς ή κακώς σε απέρριψαν ! Εντάξει. Μήπως είναι η πρώτη φορά που κάποιος σε απέρριψε στη ζωή ?
Προσωπικά εγώ έχω βιώσει την απόρριψη, πολλάκις μέχρι τώρα. Και ΤΙ ΕΓΙΝΕ δηλαδή ? Θα ξαναβιώνω την ημέρα της μαρμότας...ξανά και ξανά ? Εγώ σου λέω ότι δεν θα βρεις δικαίωση από κανένα ούτε θα αλλάξεις την κοινωνία. Έχασες κάποιους, κέρδισες όμως κάποιους άλλους !

Μην ψάχνεις να βρεις παντού εχθρούς και συνωμοσίες. Δεν υπάρχουν. Υπάρχουμε όμως εμείς που προσπαθούμε να βελτιώσουμε πρωτίστως τον εαυτό μας. Δεν υπάρχει απόλυτο μαύρο, ούτε και απόλυτο άσπρο. Ζούμε και προχωράμε μπροστά...Γυρνάμε σελίδα και είτε μένουμε στον χώρο, είτε τραβάμε για αλλού.

Κάνουμε αυτό που μας γεμίζει και ξαναεπαναλαμβάνω, αυτό που βγάζει το μικρό παιδί από μέσα μας.

Νομίζω ότι το παρα-εξαντλήσαμε το θέμα και προχωράμε μπροστά.
Να προτείνω κάτι ? Άρπαξε την πέννα σου και γράψε μια αρθράκλα, όπως εσύ γνωρίζεις καλύτερα. Γύρνα σελίδα και ψάξε να αντλήσεις θετική ενέργεια από το χόμπυ μας, όπως κάνω κι εγώ τόοοοοσα χρόνια.
 

dR_wH0

Solder Noob
Staff member
Comrade
Joined
Mar 24, 2012
Messages
5,854
Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική σου. Είναι ντροπή δηλαδή που σου ζητούσαμε να γράφεις άρθρα ή τί άλλο ; Δεν νομίζω οτι το αρνηθήκαμε ποτέ ούτε έχουμε λόγο - δεν ήταν κάτι κρυφό. Όπως ζητούσαμε απο εσένα έτσι ζητούσαμε και απο άλλους. Μέχρι και απο τον ακμακα είχαμε - όταν οι σχέσεις μας ήταν ακόμα καλές.

Επίσης τι εννοείς οτι μου το σφύριξε κάποιος ; Είναι δηλαδή κάτι *κακό* ; Ναι, δεν είχα γνώση/αναμνηση του πώς ΕΓΙΝΕ και έγραψες εδώ άρθρο και μου το θύμισε ο Νίκος (nkary).

Όσο για αυτά που γράφει ο Φώτης στην σελίδα του - καλά κάνει και τα γράφει. Γούστο του - καπέλο του. Εσένα τι σε κόφτει ; Φαντάσου πόσο κομπλεξ έχεις με την πάρτυ του για να κάτσεις να διαβάσεις κανόνες που σχεδόν ΠΟΤΕ κανένας δεν διαβάζει! Εδώ καλά καλά τους δικούς μου δεν έχω διαβάσει.. :lol: :lol: :lol:

Την εικόνα θα την τροποποιήσω για να μην γεμίσει το spam folder σου :)
 

antnik

Retro Addict
Comrade
Joined
Sep 30, 2014
Messages
599
Δημήτρη σε κάποια πράγματα έχεις δίκιο. Σε κάποια τά βλέπουμε διαφορετικά. Επειδή έχουμε συνομιλήσει μέσω forum (αλλά πιστεύω θα πιούμε και ένα καφέ) και έχουμε βρεθεί και με κοινά ενδιαφέροντα καταλαβαίνω ότι είσαι ένας πολύ συναισθηματικά φορτισμένος άνθρωπος. Νομίζω όμως δίνεις πολύ σημασία για πράγματα, καταστάσεις που δεν έχουν τόσο σημασία.
Δεν ξέρω γιατί έγινες BAN στα προηγούμενα….έχω προλάβει το ΒΑΝ του RC. Δεν θέλω να ασχοληθώ με το παρελθόν αλλά μόνο με τον καιρό που έχω ασχοληθεί εγώ και σας ξέρω.
Τσακώθηκες για Χ λόγους στο RC σε κάναν ΒΑΝ. Ε και τι έγινε δηλαδή. Θα αλλάξω εγώ γνώμη εγώ για σένα η για οποιαδήποτέ άλλον? Έχεις ανάγκη να μεταπείσεις κάποιους για αυτά που πιστεύεις? Έχεις ανάγκη να πιστευτείς? Έχεις ανάγκη να αγαπηθείς ?
Από την στιγμή που επιλέγεις την σύγκρουση ξέρεις ότι υπάρχουν και συνέπειες αλλά δεν θα έπρεπε να σε νοιάζει καθόλου γιατί το επέλεξες να συγκρουστείς.

Εγώ έχω καταλάβει ότι τα πράγματα είναι ποιο απλά από ότι νομίζουμε.
Δεν με νοιάζει να είμαι αρεστός σε όλους. Δεν με νοιάζει να γράφω μουσική για να αρέσει στους άλλους. Αν τυχόν τους αρέσει η μουσική που γράφω τότε απλά ταιριάζουμε.
Επιλέγω η να συγκρουστώ ή να αγνοήσω.
Έχοντας ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα στην ζωή μου, να αντιμετωπίζω πελάτες με ότι έχει ο καθένας στο μυαλό του, να τους κυνηγάω να με πληρώσουν, να εξελίσσομαι σε αυτό που κάνω , να βρίσκω πάντα χρόνο για την οικογένεια μου το κυριότερο και σημαντικότερο πράγμα στην ζωή μου , το να δώσω σημασία τέτοια στην ρετροκοινότητα ώστε να γίνει μέρος της ζωής μου δεν θα το κάνω.
Δεν έχουμε χρόνο ως άνθρωποι να ασχολούμαστε με τέτοια προβλήματα. Έχω γραφτεί σε όλα τα forums , έχω επιλέξει να γράφω στο iamretro. Αυτά που φωνάζεις εγώ τα βλέπω και μπορώ να σου γράψω βιβλία ή να τα συζητήσουμε σε κάποιο καφέ να δεις που τα ίδια θα πούμε. . Η υποκρισία σε όλη της το μεγαλείο. Παντού. Έχω δει συζητήσεις σίχαμα. Έχω δει ανθρώπους που τους έμεινε μόνο αυτό στην ζωή τους. Ανθρώπους που το παίζουν μάγκες εκεί που τους παίρνει και για μια βίδα γλείφουν κατουρημένες ποδιές Κατάντια δηλαδή!!! Δεν έχει σημασία Δημήτρη. Σημασία έχει ο πυρήνας της ζωής που έχεις φτιάξει. Όλα τα άλλα είναι τσιχλόφουσκες. Αυτά τα αγνοείς γιατί είναι αστεία. Συγκρούεσαι μόνο για την οικογένεια σου. Εκεί φτάνεις στα άκρα. Θα τα πούμε και από κοντά σε ένα καφέ γιατί κάποια πράγματα δεν μπορώ να τα γράψω. Προσωπικά με αυτά που βλέπω εγώ γελάω, εσύ τα παίρνεις στο κρανίο. Στο ξαναλέω. Δεν έχει σημασία Δημήτρη.
Εγώ ξέρω εδώ 6 παιδιά και μου φτάνουν. Εγώ αυτό έχω κερδίσει. Αύριο μπορεί να μου την δώσει και να τα βάλω φωτιά όλα.. Αλλά θα έχω γνωρίσει 6 καλά παιδιά.
 

nicked

Immune Seven 11
Staff member
Comrade
Joined
Dec 20, 2011
Messages
3,853
Δημήτρη όπως ζητήσαμε απο διάφορους άλλους να συνεισφέρουν με άρθρα (γιατί είδαμε πως γράφουν με τρόπο που ταιριάζει στο iamretro), έτσι ζητήσαμε και απο εσένα. Ο λόγος που μπήκες στο group των συντακτών είναι κατα πρώτον επειδή δημοσιεύθηκε δικό σου άρθρο και κατα δεύτερο για να μπορείς να το τροποποιήσεις ο ίδιος.

Όσο για τους κανόνες λειτουργίας του retrocomputers, πριν κάνεις εγγραφή τους διαβάζεις, αν δεν συμφωνείς δεν γράφεσαι! Ή αντιστοιχα αποχωρείς αν αλλάξουν ενώ είσαι ήδη registered.

Καταλαβαίνω την πίκρα που έχεις για το ban απο το RC αλλά πραγματικά πιστεύω πως πρέπει να σταματήσεις να ασχολείσαι επιτέλους! Έτσι αποφασίστηκε, δικό τους είναι το φόρουμ,το έκαναν και τέλος. Πόσο ρεαλιστικό είναι το να περιμένεις να ξεσηκωθούν τα υπόλοιπα μέλη του φορουμ ώστε να μην γίνει ή να αναιρεθεί ένα ban? Δυστυχώς ή ευτυχώς καθόλου ρεαλιστικό...

Όσο για τα περιοδικά, το να δανείσεις σε κάποιον 'άγνωστο' 100 και βάλε περιοδικά τα οποία ταξιδεύουν ταχυδρομικά απο Αθήνα Θεσσαλονίκη με κίνδυνο να χαθούν ή να διαλυθούν η ακόμα και να 'ανοίξουν' στο scanning είναι σημαντική προσφορά. Φυσικά και αξίζουν kudos στον Φώτη για το συγκεκριμένο όπως και για όλους όσους έδωσαν έστω και ένα τεύχος για να ολοκληρωθούν όλα αυτά τα projects. Επωφελήθηκε το RC απο αυτό? Πιθανότατα, επωφεληθήκαμε εμείς σαν iamretro? Φυσικά! Δεν βλέπω όμως κάποιο πρόβλημα στο συγκεκριμένο κομμάτι! Συνεργαστήκαμε για να ολοκληρώσουμε ένα μεγαλεπίβολο project και πήγαμε αρκετά βήματα μπροστά την ψηφιοποίηση Ελληνικών τευχών.

Θα συμφωνήσω με τον Geo. Ξεκίνα και πάλι να γράφεις και να προσφέρεις υλικό που τοσο πολύ λείπει απο τα sites και τα φορουμ.
 

circleag76

Retro Starter
Joined
Mar 4, 2016
Messages
18
583 Views μέσα σε 1 μέρα ανοίγματος του θέματος αυτού.. Ουαου!!!
 

geoanas

Commodore Vampire
Staff member
Comrade
Joined
Oct 21, 2012
Messages
7,362
Ουυυυυ να χαθειτε κουτσομποληδες ! :lol:
 

dR_wH0

Solder Noob
Staff member
Comrade
Joined
Mar 24, 2012
Messages
5,854
Ντάξει αυτά τα θέματα πάντα είναι ατραξιόν. :lol: :lol: :lol:
 

geoanas

Commodore Vampire
Staff member
Comrade
Joined
Oct 21, 2012
Messages
7,362
Αφού έλεγα κι εγώ να κάνω διπλό λογαριασμό, να μπαίνω και να μαλώνω με τον εαυτό μου για να ανεβάσω την "κίνηση" ...Χα!Χα!Χα! :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
 

Hellraiser

Retro Enthusiast
Comrade
Joined
Oct 22, 2012
Messages
265
Φιλε ενα φορουμ ειναι δεν ειναι ουτε η ζωη ουτε ο θανατος....και μονο που καθεσαι και ανοιγεις ολοκληρο thread με φιλοσοφικες αναζητησεις για ενα ban που καπου,καποτε ειχες φαει δειχνει οτι εχεις χασει το νοημα.

Η ζωη ειναι εκει εξω και μαζι οτι εχει αξια...εδω μεσα ειναι για να πουμε καμμια μαλακια και να μοιραστουμε την αγαπη μας για τα retro με αλλους.Τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο....
 

nikos.rizos

Retro Starter
Joined
Jan 12, 2012
Messages
45
+1000 Hellraiser

Έτσι ακριβώς.

Ο,τι κάνεις, το κάνεις γιατί το αγαπάς και σου αποδίδει κάποιες στιγμές χαράς και ικανοποίησης.
Αν το κάνεις και τρώς τις σάρκες σου, τότε είναι ψυχαναγκασμός.

Η ζωή είναι ωραία, ο κόσμος και ο καθένας ξεχωριστά έχει τα δικά του προβλήματα.

Εστίασε σε αυτά που σε γεμίζουν και οτιδήποτε σε χαλάει άφησε το turrican.
 
Top