dR_wH0 said:
Ναι. Είχα σκοπό να εκμεταλευτώ το φοβερό σου όνομα στην ρετρο-κοινότητα και να βγάλω πολλά λεφτά απο διαφημίσεις και εκθέσεις. Σε βάρος σου όλα βέβαια. Πάντα. Άλλωστε έτσι δουλεύει η κοινότητα ε ;
Κραυγαλέο να θεωρήσω κάτι τέτοιο!
Βρίσκω πιο ρεαλιστικό το ότι "με αγάπησες ξαφνικά".
dR_wH0 said:
Ναι την έχω διαβάσει την στιχομυθία στο RC. Θεωρώ οτι ο τρόπος γραφής σου ώς προς τους συντάκτες του PC Master ήταν το λιγότερο απρεπής. Το βλέπω λάθος ; Ίσως. Αλλά είναι η άποψη μου και δημοκρατικό μου δικαίωμα. Το ίδιο μάλλον είδαν και τα παιδιά εκεί. Δικαίωμα τους. Σπίτι τους.
Ούτε διάβασες τι έγραψα πριν περί ban ε; Ίσως το λάθος μου είναι ότι γράφω στα ελληνικά ενώ έπρεπε να χρησιμοποιήσω περισσότερες "ξένες εκφράσεις" και γλωσσικούς εκμοντερνισμούς για να κάνω το κείμενο περισσότερο τρέντυ! Σου λέω λοιπόν, ότι μπορεί ο καθένας να κρίνει το ύφος μου και να με χαρακτηρίσει όπως θέλει! Το ban όμως και η έλλειψη δικαιώματος απάντησης, είναι απαράδεκτο! Αν όλοι τους δίνατε αυτό το μήνυμα( καλά άσε εμένα) θα λύνονταν πολλά προβλήματα της κοινότητας σας! Δε σας κάνει εντύπωση που οι περισσότεροι admins έχουν καταντήσει να μη γράφουν πουθενά εκτός από το site τους (ή με άλλο όνομα); Δεν μπορούν να γράψουν ελεύθερα πουθενά!
dR_wH0 said:
Γιατί όμως να ισχυριστώ οτι δεν έχω συμφέρον απο τον Φώτη ; Ο άνθρωπος με την ΚΑΛΗ του θέληση μας πρόσφερε ότι μπορούσε απο το υλικό του και απο την προσωπική του συλλογή ; Με τί όφελος ; ; ΤΙΠΟΤΑ απολύτως. Το όφελος ήταν πρός την εικόνα του ιαμρετρο και ώς προς το ΣΥΝΟΛΟ που απολαμβάνουν πλέον υπέροχα PDF απο τεύχη που δεν υπάρχουν πια! Τώρα αν εσένα σου δημιουργεί θέμα η συμπεριφορά του, ώς πρός το πρόσωπο σου, αυτό φίλε μου είναι ΔΙΚΟ σου πρόβλημα - και δεν βρίσκω ΚΑΝΕΝΑ λόγο να το κάνω δικό μου πρόβλημα. You have made your bed.
Οπότε οι ψυχαναλύσεις δεν πάνε στον κάδο!! Αντίθετα δείχνουν οτι πέφτω ΑΚΡΙΒΩΣ μέσα. Είσαι ενα εγωκεντρικό άτομο, το οποίο όταν θεωρεί οτι έχει "δίκιο" η οτι έχει "αδικηθεί" περιμένει του πάντες να τον υποστηρίξουν! Δεν τον υποστηρίζουν ; ; ; Να καούν στην πυρά όλοι! Τα πέρνετε!! Έχετε συμφέροντα!!!!!!Γραφικότητες........
Αυτό έλειπε βέβαια! Είναι γνωστό ότι όλοι με την καλή τους την προαίρεση βοηθούν τους πάντες, και όλοι ανώνυμα προπάντων. Δηλαδή σε τι έχασε; Μόνο από το λιβάνισμα που του κάνετε, έβγαλε διπλό κέρδος! Και τη συλλογή του διαφημίζει και διατηρεί, και την αποδοχή όλων απολαμβάνει!Και καφέδες διοργανώνει και προσωπικότητες με πέντε διπλώματα έρχονται στο χώρο του και τους λέει αστειάκια! Αν είχα τα λεφτά του, το ίδιο θα έκανα και εγώ! Σάμπως εγώ θα τα σκανάρω; Αν θέλετε κόψτε το λαιμό σας θα έλεγα! Σε τι θα έχανα δηλαδή; Αν θέλεις να τον παρουσιάσεις σαν οσιομάρτυρα, δικαίωμα σου! Έχεις όμως συμφέρον αφού σου πέταξε ένα ξεροκόμματο. Έχει και αυτός απολαβές αφού εξασφάλισε την αγνή άδολη φιλία σου!
dR_wH0 said:
Όσο για την προσφορά σου στο iamretro και για τους λόγους που ασχολήθηκες η δεν ασχολήθηκες, αυτούς τους ξέρεις εσύ και μόνο εσύ! Όχι κάνεις λάθος, δεν με ενοχλεί καθόλου η στάση που κράτησες! Αλίμονο αν με ενοχλούσε ΤΩΡΑ, ενώ είσαι τόσα χρόνια στην θέση του Συντάκτη (τόσο στο forum, όσο και στο Wordpress). Εγώ εδώ ο ΙΔΙΟΣ δεν ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια, θα είχα αυτήν την απαίτηση/παράπονο απο εσένα ; Ανταυτού όμως, αναλώθηκες όλο αυτό το διάστημα με σκοπό να χρησιμοποιείς το iamretro σαν ένα "podium", απο το οποίο βγάζεις "διάγγελμα" για τα "κακά" forum που δεν σε θέλουν πιά. Personal Gain δηλαδή
Τώρα να κεράσω σνικεράκι ;
Πότε ζήτησα εγώ να γίνω συντάκτης του Forum; Μίλησε κανείς μαζί μου;
Δε μου απάντησες καν ποιο είναι το προσωπικό κόστος που επωμιστήκατε εξαιτίας μου.
Σνικεράκι δε θα φάω, δε μου αρέσουν τα "εισαγόμενα"
Θέλω όμως να σου δείξω μερικές γραμμές από τους κανόνες λειτουργίας που βρήκα στο site του "Φωταρα"
Κάποτε λέγατε ότι είχατε μπλέξει με κάποιον που δεν είχε τη δυνατότητα να γράψει ούτε ένα σωστό κείμενο!
Πως σου φαίνεται λοιπόν αυτό;
http://www.retrocomputers.gr/2012-04-19 ... rms-of-use
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
"Επίσης στην έκθεση ο κάθε επισκέπτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον εαυτό του και για τυχόν συγγενικά του ή φιλικά του πρόσωπα ή προστατευόμενα μέλη που πιθανόν να φέρει μαζί του στην έκθεση και γενικά για την προσωπική του ασφάλεια.
Το RetroComputers.gr δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί στον κάθε παρευρισκόμενο είτε στο χώρο της έκθεσης είτε έξω από το χώρο αυτόν. Αν στο χώρο της έκθεσης του συμβεί οτιδήποτε, είτε κάποιο ατύχημα, ή διαπληκτιστεί με κάποιον άλλο επισκέπτη ή πέσει θύμα κλοπής, ξυλοδαρμού, προσβολής ή οτιδήποτε άλλο, αυτό θα έχει να κάνει αποκλειστικά με τον ίδιο και το αντίστοιχο άτομο που θα δημιουργηθεί το πρόβλημα και το RetroComputers.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη."
Πέρα από το γεγονός ότι ο συντάκτης του πιο πάνω κειμένου σου λέει στα ίσια (σε άψογα ελληνικά) ότι μπορείς να φας μέχρι και ξύλο (!!!) στην έκθεση, (το RC δεν έχει την παραμικρή ευθύνη), σου δημιουργούν και την εντύπωση ότι κινδυνεύεις αν πας εκεί (λες και πας στον κορυδαλλό).
Έχει και άλλο!!!
Θα θέλαμε επίσης να παρακαλέσουμε πολύ τους επισκέπτες για αποφυγή παρεξηγήσεων προς τις εκθέσεις μας από τρίτους, ότι εκτός από τις πωλήσεις που απαγορεύονται αυστηρά, ακόμα και κάποια ενέργεια που δεν αφορά πώληση αλλά αφορά κάποια δοσοληψία με αντικείμενα που σχετίζονται κάπως με την έκθεση όπως υπολογιστές - κονσόλες ή hardware ή software θα παρακαλούσαμε να μην γίνεται μέσα στο χώρο της έκθεσης αλλά έξω από αυτόν. π.χ. να δώσει κάποιος επισκέπτης σε κάποιον άλλο κάποιο hardware που το είχε δανειστεί από αυτόν ή κάποια κονσόλα για να του τη δανείσει ή να του την φτιάξει ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο( !!!).
Το είδαμε λοιπόν και αυτό! έκθεση να βάζει κανόνες στους επισκέπτες! Απλά αυτό δε γίνεται, και κυρίως δε γράφεται!
Τώρα όλοι εσείς που βλέπετε την απαιδευσιά και παρόλα αυτά λιβανίζετε....
αυτά γουστάρετε, αυτά αποζητάτε, αυτά είσαστε!
Δεν έχετε καμία δικαιολογία μετά απο αυτό. Είσαστε (είμαστε) άξιοι της τύχης σας (μας)!