...παιδιά, μη ξεχνάτε ότι οι computers φτιάχτηκαν και από τους πλέον περίεργους τύπους...
...και πρέπει να είμαστε ίσως λίγο πιο ανεκτικοί στην ιδιομορφία.
Ποιον άραγε να πάρω, και ποιον να θυμηθώ:
Bill gates;
Steve Jobs;
Steve Wozniak;
(Να μην επεκταθώ σε μηχανικούς, προγραμματιστές, hardware γκουρού και τσεοσ

p ) )
Αν τους γνωρίζαμε από κοντά, θα ορκιζόμασταν ότι ήταν οριακά στο φάσμα του ασπεργκερ.
"Αυτοί" όμως έκαναν τους computers.
( και είχαν την ευφυΐα (βοηθούσαν και οι εποχές) να βγάλουν χρήματα από αυτό...)
Συνεπώς, ξέρω τι ανθρώπους μαζεύει το σινάφι.
Έτσι δε σοκάρομαι εύκολα, ούτε έχω τη ψευδαίσθηση ότι μπορώ να είμαι φίλος με τον καθένα.
Τι θέλω, επικοινωνία; Μα από ανθρώπους που δε μιλούσαν σε άνθρωπο, και είχαν νταλαβέρια μόνο με μηχανές;
Γνώσεις; Οι γνώσεις κοστίζουν και δε δίνονται από όλους ελευθέρα.
Ότι έχω μάθει το έχω πληρώσει ακριβά σε χρήμα, αλλά και σε προσβολές.
(αλλά ευτυχώς και από ανθρώπους που μοιράζονται απλόχερα).
Ξέρω επίσης και ότι ποτέ το σινάφι μας δεν ήταν ενωμένο.
Όποιο περιοδικό της εποχής να διαβάσετε, στη στήλη στης αλληλογραφίας σφαζόμαστε.
Θα αποδοκιμάσω κάποιον λοιπόν, στοχευμένα, μόνο επειδή με έβλαψε, έθιξε, υποτίμησε, και όχι χρησιμοποιώντας κάποια γενικά ταξικά κριτήρια.
Δεν επιζητώ κανενός είδους σεισάχθεια, ούτε αναδιανομή του πλούτου, ούτε " τα πλούτη τους το αίμα μας".
Ομοίως δε θα δείξω με το δάκτυλο - κάποιον που δεν έχει σώας τας φρένας. Δε με εκφράζει εμένα αυτό.
Περισσότερο πρόβλημα είχα με ανθρώπους παρατρεχάμενους, αρκετά όμως έξυπνους ώστε: να μη ξοδεύουν φράγκο, τζάμπα μάγκες ώστε να μην έχουν γενικά καμία συμμετοχή, και παρόλα αυτά να πλασάρονται στα forums, και να καπελώνουν τα πάντα. Περισσότερα προβλήματα είχα με τα λεγόμενα "καλά παιδιά", τους ειρηνιστές - προβοκάτορες, και τα κλωνοποιημένα πρόβατα.