PC χρεπι Νο1
ΚΟΥΤΙ Paliatzouration με τροφοδοτικο 200w μαρκας ΜΕΚΑΨΕ΅Σ, αλλα δεν εχει να ξηλεψει τιποτα απο τα πανακριβα σημερινα. Και φωτακια εχει και ενδειξη θερμοκραιας και προστατευτικα πορτακια. Αμε!
ΜΗΤΡΙΚΗ msi PM9M-V δεν ξερω ποτε κυκλοφορισε, στο σαιτ της msi βρικα οτι πληροφορια χρειαστηκα. manual/drivers
CPU Intel pentium E2220 . To Shop 13, ελεγε οτι ο σιπιγιους αυτος με πυρηνα conroe, φοβερων επιδοσεων και δυνατοτητων οβερκλοκινγκ θα ενθουσιασει και τους πιο απαιτητικους χρηστες. Τι να μας πει ο i7 τωρα.
Plextor cd player, ram IBM 1gb, HDD, Win XP και παει σφαιρα. Και παιχνιδια. Ελεγα μονο πασιεντζα, αλλα δεν κρατηθικα. Diablo kai AoE Οχι δεν επαιξα, μια βολτα απο το Τρισταμ και τον Νειλο εκανα μονο.
ΟΘΟΝΗ προς το παρον δανεικια απο το αλλο χρεπι Λεω να του παρω μια 4:3 flatron η μια crt. 16:9 δεν του παει παντως
PC χρεπι Νο2
Ενταξει αυτο ειναι πιο καλο με Vero, Corsair 500w, ASRok g41c, core2duo E8400, GT630, 2x2gb/ddr2/800, ssd 120gb/hdd 2x250gb. dvd player, Samsung 22αρα οθονη win 7. Eντυπωση μου εχουν κανει τα 2 φανακια Thermaltake, ειναι πανω απο 15 χρονια, εχουν δουλεψει χιλιαδες ωρες και λειτουργουν ακομα χωρις καποιο θορυβο
Και τα 2 εχουν μονταριστει με περισευματα απο διαφορα πι σι δικα μου, φιλων και καποια απο αγορα.
Εχω κι ενα συνγχρονο πι σι που χρησιμοποιω καθημερινα για παιχνιδια ταινιες κτλ κτλ.