Λεπτομέρειες ακριβώς δεν θυμάμαι για να είμαι ειλικρινής. Μόνο τα πολύ *γενικά*. Τον υπολογιστή αυτόν, τον είχα πάρει απο το γνωστό μαγαζί του κυρ.Νίκου, το Infovision. Ήταν ενας 486/33ΜΗz, με δίσκο Conner 110MB (ΟΛΟΚΛΗΡΑ!!). 3'5'' kai 5 1/2 Floppy, Mini Tower AT και ενα έγχρωμο μονιτορακι που ουτε καλά καλά 14'' δεν ήτανε! Θυμάμαι έγραφε DFI σαν μάρκα το κουτί και η οθόνη!
Το περίεργο είναι, οτι ενω θυμάμαι π.χ στην Amiga 500 ποια ήταν τα πρώτα παιχνίδια που πήρα μαζί της, με τον 486 δεν θυμάμαι την τύφλα μου! Τυχαίο ? Δεν νομίζω! Όπως και να έχει, τα επόμενα χρόνια αυτός ο υπολογιστής και η Α2000 του πατέρα μου, με κράτησαν μακριά απο κοινωνικές εκδηλώσεις και αθλητικές δραστηριότητες! Αντι για ΧΟΥΛΚ έγινα.....ΓΚΙΚ!!!
Εσάς ποιό ήταν το πρώτο σας πι-τσί ?
Το περίεργο είναι, οτι ενω θυμάμαι π.χ στην Amiga 500 ποια ήταν τα πρώτα παιχνίδια που πήρα μαζί της, με τον 486 δεν θυμάμαι την τύφλα μου! Τυχαίο ? Δεν νομίζω! Όπως και να έχει, τα επόμενα χρόνια αυτός ο υπολογιστής και η Α2000 του πατέρα μου, με κράτησαν μακριά απο κοινωνικές εκδηλώσεις και αθλητικές δραστηριότητες! Αντι για ΧΟΥΛΚ έγινα.....ΓΚΙΚ!!!
Εσάς ποιό ήταν το πρώτο σας πι-τσί ?