What's new
iamretro

Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!

amiga1200 ftom azerty to qwerty

subzero79

Retro Mentor
Comrade
Joined
Aug 11, 2015
Messages
1,212
πως μπορω να κανω την μητρικη που εχω απο γαλλικη σε αγγλικη εχω spare πληκτρολογιο
 

dR_wH0

Solder Noob
Staff member
Comrade
Joined
Mar 24, 2012
Messages
5,832
τι εννοει ο ποιητής ; απλώς άλλαξε Keyboard buttons βρε :p
 

subzero79

Retro Mentor
Comrade
Joined
Aug 11, 2015
Messages
1,212
η μητρικη ειναι αζερτυ
πρεπει ν αλλαξω κικσταρτ η κανεναν κευμπορντ ενκοντερ αυτο εννοω
 

dR_wH0

Solder Noob
Staff member
Comrade
Joined
Mar 24, 2012
Messages
5,832
απο όσο ξέρω τπτ τέτοιο δεν χρειάζεται, απλώς κουμπώνεις άλλο πληκτρολόγιο και παίζει. Η Αμιγκα δεν είχε τέτοια ρατσιστικά κολλήματα :p :p
 

subzero79

Retro Mentor
Comrade
Joined
Aug 11, 2015
Messages
1,212
οχι βρε ρωταω αν θα ειναι γαλλικο η ναμερικανικο η οδηγια ειναι στην κικσταρτ η στον keyboard encoder
 

mike

Retro Member
Comrade
Joined
Sep 25, 2014
Messages
173
Πουθενα δεν ειναι! στην δισκετα ή στον σκληρο ειναι, οποτε δεν σε νοιαζει, οτι πληκτρολογιο και να βαλεις παιζει οπως θες.
Εαν δεν καταλαβες που δεν νομιζω, σου δινω ενα παραδειγμα, μπορεις να εχεις οτιδηποτε πληκτρολογιο (π.χ. γερμανικο) και η amiga σου να τρεχει αγγλικο λειτουργικο, απλα δεν θα ειναι ιδια τα συμβολα που πατας στα πληκτρα, με αυτα που θα βγαινουν. Εαν βαλεις αγγλικο πληκτρολογιο, ολα θα ειναι οπως πρεπει.

Στην περιπτωση σου, δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα, απλα βγαλε το γαλλικο πληκτρολογιο και βαλε το αγγλικο. Το λειτουργικο και η γλωσσα ειναι παντα θεμα του software που τρεχεις.
 

subzero79

Retro Mentor
Comrade
Joined
Aug 11, 2015
Messages
1,212
Ωραια ευχαριστω για την πληροφορια
 
Top