Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
Δε γίνεται φίλε τίποτα, να φανταστείς καθαρίζει πια μόνος του. Για καφέ πας να τον δεις, και συμπληρώνεις φόρμα (ποιος σας σύστησε; Σκοπός επίσκεψης; -"Βρε Geo, εγώ είμαι!!!").Εντυπωσιακό! Το έχω σκοπό πάντως, μια μέρα να "δανειστώ" τον Falcon του βρυκόλακα χιχιχι!
Δε γίνεται φίλε τίποτα, να φανταστείς καθαρίζει πια μόνος του. Για καφέ πας να τον δεις, και συμπληρώνεις φόρμα (ποιος σας σύστησε; Σκοπός επίσκεψης; -"Βρε Geo, εγώ είμαι!!!").![]()
Επίσης δεμένος συναισθηματικά, αφού βρίσκονταν στο σκληρό του πρώτου μου Falcon!Είναι εικονικό demo για το falcon αλλά απέχει πολύ από τα αγαπημένα μου. Εχει κάποια αρκετα ενδιαφέροντα στοιχεία αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να με κερδίσει. Προτιμώ το Autowaschen Verboten από τους lazer.
Δημήτρη, εννοείς ότι κάποτε απέκτησες εκείνος τον Falcon, τον πούλησες και τώρα έχεις κάποιον άλλο; Ή, απλά, ότι έχεις ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ Falcon; Αν συμβαίνει αυτό, είσαι ο δεύτερος που έχει από 2 και πάνω!Επίσης δεμένος συναισθηματικά, αφού βρίσκονταν στο σκληρό του πρώτου μου Falcon!
Ερώτηση - παντελώς άσχετη: το πληκτρολόγιο του Falcon ταιριάζει στον ST;
Δημήτρη, εννοείς ότι κάποτε απέκτησες εκείνος τον Falcon, τον πούλησες και τώρα έχεις κάποιον άλλο; Ή, απλά, ότι έχεις ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ Falcon; Αν συμβαίνει αυτό, είσαι ο δεύτερος που έχει από 2 και πάνω!
Ερώτηση - παντελώς άσχετη: το πληκτρολόγιο του Falcon ταιριάζει στον ST; ή, έστω, απλώς τα πλήκτρα; Γιατί πολύ θα ήθελα κάποια στιγμή στο μέλλον να εντοπίσω κάποιο (χαλασμένο, ίσως) πληκτρολόγιο από Falcon και να μεταφέρω τα γκρίζα του πλήκτρα σε ένα από τα STs μου!![]()
Μετά το τρίτο και το καλύτερο, δεν έχω, εδώ και καιρό, αποκλειστεί από πουθενά, ενώ δέχομαι προσκλήσεις σε καφετέριες, πιτσαρίες, ζαχαροπλαστεία....
Έχεις τρία Falcon;;;Πάνο, έχω τρία.
Βρε ποιος να βρει, και τι να αγοράσει;Έχεις τρία Falcon;;;
Και μετά περιμένει ο Dimfil να βρει Falcon να αγοράσει! Χαχα, καλή τύχη φίλε, αλλά δεν το βλέπω, δυστυχώς...
Ευτυχώς δηλαδή που εγώ έχω το... αντίστροφο βίτσιο: μου αρέσουν τα πολύ κοινά μηχανήματα. Μακριά από Falcon, TT, Amiga 3000T & 4000T, X68000 κι όλα αυτά τα περίεργα. Αφού δεν τα έζησα, δεν μου λένε τίποτα. Ευτυχώς (ξανά)!
Πολύ ενδιαφέρον το demo που πόσταρες!Μου αρέσει ιδιαίτερα. Επί πλέον θυμάμαι ότι είχα εντυπωσιαστεί και από αυτό :
Αν θυμάμαι καλά κάνει χρήση του μαθηματικού συνεπεξεργαστή (αν υπάρχει)
Χα! Χα! Χα! Δεν παίζεσαι!.... Θα είναι θαύμα αν μας επιτρέψουν να κρατήσουμε κανένα Sinclair κλώνο του ανατολικού μπλοκ!
...δε δίνουν και οι κωλοφυλλάδες πια Jaguar με κουπόνια....ναααααα, το ψύριζα τότε και μου ξίνιζε....θα ήμουν πλούσιος!