What's new
iamretro

Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!

Commodore C64 προβλημα?

pantsi01

Retro Starter
Joined
Nov 7, 2022
Messages
6
Γεια σε ολους σας. Επεσε στα χερια μου το εξης μηχανημα που ειναι σαν καινουριο στη κυριολεξια. Η συσκευη κανει power on χωρις να ζεσταινει κατι απ οσο ειδα. Η σφραγιδα ειναι επανω ακομη γ αυτο και δεν το ανοιξα. Προσπαθησα να το συνδεσω με το δικο του καλωδιο rf to rca και πηρα αυτη την εικονα. Χωρις να μαι σιγουρος αν προκειται για προβλημα η για λαθος καλωδιο μπορειτε να με κατατοπισετε? Ευχαριστω.
 

Attachments

  • received_491866339308895.jpeg
    received_491866339308895.jpeg
    52.7 KB · Views: 11

freaktmp

Retro Starter
Joined
Jul 7, 2019
Messages
46
Βγαλε αν μπορεις μια φωτογραφια συγκεκριμενα την οθονη.

Παντως απ' οσο μπορω να δω, φαινεται να εχει προβλημα ο υπολογιστης.
 

pantsi01

Retro Starter
Joined
Nov 7, 2022
Messages
6
Βασικα το δοκιμασα παλι τωρα και ενω εχω σημα στη tv εχω black screen...
 

freaktmp

Retro Starter
Joined
Jul 7, 2019
Messages
46
Ναι, δεν ειναι καλα τα νεα, σιγουρα εχει προβλημα.

Επισης δεν μπορεις να εισαι σιγουρος και για το τροφοδοτικο, εκτος και αν το μετρησες πριν το χρησιμοποιησεις.

Αν θες μας λες που βρισκεσαι, μηπως υπαρχει καποιος σχετικα κοντα που να μπορει να σε βοηθησει περισσοτερο.
 

pantsi01

Retro Starter
Joined
Nov 7, 2022
Messages
6
Καλησπερα, μετρησα σημερα το τροφοδοτικο κατοπιν εορτης και δινει AC: 10.5v και DC 5.3v.
 

freaktmp

Retro Starter
Joined
Jul 7, 2019
Messages
46
Ok φαινεται, οποτε το θεμα ειναι σιγουρα στον υπολογιστη.
 

pantsi01

Retro Starter
Joined
Nov 7, 2022
Messages
6
Δεν μπορω να ανεβασω φωτο μ λεει πολυ μεγαλο το αρχειο ποσο ειναι το επιτρεπομενο μεγεθος?
 

freaktmp

Retro Starter
Joined
Jul 7, 2019
Messages
46
Προσωπικα χρησιμοποιω το image resizer, που ειναι μερος των Microsoft Powertoys. Ειναι εξαιρετικα απλο και δινει πολυ λογικα μεγεθη αρχειων.
 

pantsi01

Retro Starter
Joined
Nov 7, 2022
Messages
6
η black screen βγαζει η αυτο σταθερη κολλημενη εικονα...απ οσο εψαξα ειναι η ram η u27 logic αν και για το συγκεκριμενο δεν βρισκω βλαβες η πληροφοριες...
 
Top