Αααα κρίμα... θα ήταν ωραίο όντως όταν έρθει να έχω ένα αναμνηστικό αυτού του είδους.
Δε πειράζει Γιώργο.
Προχωρώ με τις εξελίξεις της ημέρας.
Ξεκίνησα να βάζω αυτοκόλλητα.
Συνεχίζω με την μαρκίζα.
Για αρχή μιας και το control panel θα πάρει χρώμα και θα χαθεί αυτό το ασημί από το μέταλλο που έχει,
έβαψα και τα μεταλλικα rails που κρατούν τη μαρκίζα πάνω κάτω μαύρα.
Η μαρκίζα λοιπόν πήγε και κόλλησε απευθείας πάνω στο πλέξι γκλας.
Η κόλλα λοιπόν ήταν από τη μεριά που είναι και η εκτύπωση. Στη μεσαία φωτογραφία ειδικά στα αριστερά
φαίνεται πως το αποτέλεσμα δεν είναι και τόσο σωστό καθώς υπάρχουν κάποια νερά.
Επειδή όμως το έχω ξανακάνει με αυτόν τον τρόπο και την πρώτη φορά είχα λίγο φρικάρει,
με χαρά μου διαπίστωσα πως όταν στεγνώσει τελείως το σαπουνόνερο που το περνάω πριν να κολλήσω αυτοκόλλητα,
τότε εξαφανίζονται και αυτά τα συμπτώματα και μένει μια καθαρή στεγνή επιφάνεια. Πιστεύω έτσι να γίνει και αυτή τη φορά.
Δεν ήταν όμως αυτό που δε μου άρεσε γενικότερα. Αυτό που μου έδινε μια φτηνή εντύπωση ήταν πως το φως περνά
πολύ δυνατά μέσα από την εκτύπωση με αποτέλεσμα να την κάνει να δείχνει δεύτερη.
Αυτό φαίνεται καθαρά στην πρώτη φωτογραφία από πάνω.
Αυτό που έκανα λοιπόν γιατί είχα προνοήσει κάποιο στραβοπάτημα είναι πίσω από το κολλημένο να βάλω
άλλη μια φορά μια εκτύπωση για να κόψει αρκετά την ένταση από το φως και να δείξει όπως πρέπει.
Έτσι και έγινε ... στη τρίτη φωτογραφία το αποτέλεσμα είναι το σωστό.
Το επόμενο θεματάκι είναι πως επειδή το πλεξι γκλας ήταν κομμένο ελαφρώς μικρότερο κατά πλάτος ( και η μια πλευρά του ήταν
κακοκομμένη επίσης ) περνούσε το φως δεξιά και αριστερά. Δυο πλαστικές γωνιές που έκοψα για να πάνε να φωλιάσουν δεξιά και αριστερά
έκαναν πολύ καλά τη δουλειά τους και χάθηκε και η κακοτετχνία στο κόψιμο.
Τάκα τάκα έβγαλα το καπάκι από το ηχείο. Το καθάρισα, το έπλυνα και το έβαψα.
Συνέχεια πήραν τα πλαϊνά αυτοκόλλητα. Έπαιξα πάρα πολύ μέχρι να καταλήξω.
Με μικρά κομμάτια χαρτοταινίας στις τέσσερις άκρες δοκίμαζα συνεχώς διάφορες εναλλακτικές μέχρι
που βρήκα τη σωστή τους θέση και μετά το πράγμα ήταν απλό.
Κάτι άλλο που έκανα σαν μικρή δική μου παρέμβαση είναι πως πρόσθεσα μια έξτρα μαύρη γράμμη
στο περίγραμμα του σχεδίου ώστε και να κάνουν μεγαλύτερη αντίθεση πάνω στην επένδυση ξύλου
αλλά κυρίως για να δέσουν με το μαύρο t - mold.
Νομίζω γενικώς... είναι κουκλί !
Αύριο θα συνεχίσω με το control panel, έχω να δω πως θα βάλω ένα on / off στην τροφοδοσία γιατί πρός το παρόν βάζω βγάζω πρίζα,
καθώς και να βάλω ένα μπουτόν για να βάζω coins. Μετά από αυτά απλά θα κάνω υπομονή . . .