Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
Ο υδράργυρος αρχίζει και σκαρφαλώνει.
Περιμένοντας τον @dR_wH0 να μουσικοεπενδύσει τις νέες μας παραγωγές, ο Panagiotis Dony Plemmenos (@clemenza ) αποφασίζει να μας χαρίσει μια δόση δροσερής εσάνς, μέσα από τα καινούργια μας introγραφικά με έντονο καλοκαιρινό άρωμα.
2 σε 1συσκευασία, το καινούργιο του intro, γεμάτο με raster κυματισμούς και sprites που παραπέμπουν σε παραλία. Το στατικό μας logo καθρεφτίζεται μέσα στο νερό. Εμείς όμως ρίχνουμε ακόμα ένα βότσαλο γιατί μας αρέσει
Special αφιερωμένο σε όλους σας & μην ξεχάσετε να πατήσετε το <space>
Μόλις δροσίσει θα φορτώσω assembler...
Εσύ οποτε έχεις χρόνο να φορτώσεις τον assembler αλλα και το DPaint γιατί έχω δει πολλά απο τα γραφικά που είχες φτιάξει παλιότερα και έμεινα με ανοιχτό το στόμα.. (ειδικά σε ότι αφορά τα γραφικά και το animation)
Βαγγέλη ο @dR_wH0 είναι σε φάση που ανεβάζει στροφές για super duper μουσική είσοδο
Από μικρός Vince αλλά δεν το μαρτυρούσαΔεν ήξερα πως έχεις καλλιτεχνικές τάσεις!!!
Ευχαριστώ Vince! Προσπαθούμε και το παλεύουμε...Εσένα δεν σου αρμόζει μάρμαρο, αλλά πλάκα χρυσού...καμία υπερβολή bro!Θα με σκαλίσεις σε μάρμαρο? θα έχω μόνο το φύλο συκής μου
Καταπληκτική δουλειά ειδικά για τον C που δεν έχει εργαλεία ο ίδιος όπως και όλα τα 8άμπιτα.
Θα είναι δύσκολο με 3 χρώματα ανά μπλοκ.