Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
Μάλλον δεν έχεις ακόμα πρόσβαση στα resources λόγω λίγων μηνυμάτων...You do not have permission to view the full content of this resource.
Τι εγινε ρε παιδια,ακομα με εμας ασχολειται ο billakos o gates....
Δεν είσαι σε black list...dimfil ακομα ειμαι σε black list και δεν μπορω να εχω προσβαση.
dimfil ακομα ειμαι σε black list και δεν μπορω να εχω προσβαση.
Εστησα 3 high spec Amigas και τα εχω ολα ενταξει αλλα δεν καταφερα σε καμια να τρεξω το igame.Βεβαια δεν εβαλα snoop dos να το ψαξω και εμφανιστηκες εσυ με τη μασιμενη τροφη.Οποτε , θα με συγχωρησετε με ενα floud of gigidish μεχρι να φτασω τα πενηντα posts.Σας εχω πει οτι ξερω να μετραω μεχρι το 20 αντιστροφα....Καποιος admin θα με προκαλεσει να μετρησω ποστ και αριθμο!
Η δημοκρατία ξεχειλίζει από τα πατζάκια μας...Με γνήσιες ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ διαδικασίες, το συμβούλιο επικρατείας απεφάνθη να σας αναβαθμίσει με μόλις 29 ποστ![]()
Dimfil πολύ ωραίο φαίνεται στο Youtube. Με αρκετή δουλειά και μεράκι!