Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
Αυτό είναι OCS...Δημήτρη, σε ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά.
Μπράβο και πάλι μπράβο.
Προσωπικά έχω βολευτεί και με το προηγούμενο image, παρόλα αυτά θα κάνω ένα test drive και σε αυτό.
Ναι το είδα όταν πήγα να κατεβάσω το part 1, άλλαξα άμεσα. Όπως και να έχει ισχύει στο ακέραιο ότι έγραψα και επαυξάνω που μπήκες στον κόπο να δημιουργήσεις δύο εκδόσεις.Αυτό είναι OCS...
Έχω δώσει νέο AGA να δοκιμάσεις αν θέλεις...
how to acces to this file ?dimfil submitted a new resource:
HDD/CF/SD Image for OCS/ECS Amigas - 8GB hdd/cf/sd image for use on OCS/ECS Amigas
Read more about this resource...
how to acces to this file ?
Τα links πλέον δεν ισχύουν.
Για λόγους που αφορούν πνευματικά δικαιώματα των εταιριών που διαχειρίζονται το Workbench και τις roms (και τα οποία κακώς δεν έλαβα σοβαρά υπόψη μου αρχικά) αποφάσισα να τα αποσύρω.
Όσοι πρόλαβαν ελπίζω να τους έχει φανεί χρήσιμο.
Οι υπόλοιποι μπορούν να ακολουθήσουν τον οδηγό που ανέβασα για το HSTWB Installer και να δημιουργήσουν εύκολα το δικό τους image...
Παρόλα αυτά ήθελα να σε ρωτήσω πιο πολύ για το σκεπτικό σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα.
Απ΄οσο γνωρίζω το WHDload συντηρείται από donations και μπορείς να το εγκαταστήσεις και δωρεάν.
Επίσης φαντάζομαι ότι και οι τίτλοι των παιχνιδiών και τα utilities δεν είναι πλέον προς πώληση (τουλάχιστον στους παλιούς τίτλους)
Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να εξηγήσεις το σκεπτικό σου?
Εάν πχ κάποιοι publishers ή κάποιοι developers αξίζουν donations ή και αγορά του software μήπως θα ήταν καλό να το αναφέρεις
ώστε όσοι μπορούμε να συνεισφέρουμε?