Πανέμορφο και πανίσχυρο σύστημα! Ωραίο project που θα σε κρατήσει για αρκετό καιρό προσηλωμένο στον σκοπό σου. Τα λεφτάκια του τα πιάνει χαλαρά βλέπω, αφού αυτή την στιγμή περνώ -στα πεταχτά- κάποιες καταχωρήσεις πωλήσεων με αρκετά $$$ δίπλα στην τιμή του. Μπορείς να πεις ότι αποτελεί και επένδυση
Η
λίστα των παιχνιδιών που υποστηρίζει είναι διόλου ευκαταφρόνητη, με αρκετά από αυτά να βρίσκουν ακόμη και τώρα τον δικό τους χώρο μέσα στις arcade αίθουσες. Χωρίς να είμαι fan του συγκεκριμένου είδους παιχνιδιών, μόνο για τα Street Fighter IV ή το Super Street Fighter IV Arcade Edition (που για χάρη τους οργανώνονται ολόκληρα tournaments με διεκδικητές από όλο τον κόσμο), αξίζει κάθε cent.
Παρόλα αυτά, με τα δικά μου μάτια βλέπω τα εξής μειονεκτήματα:
- Αρκετά bulky και ογκώδες κουτί για απλή οικιακή χρήση
- Υποστηρίζει θαυμάσια racing games, που όμως θέλουν την δική τους dedicated cabine
- Η χρήση Windows XP στο παρασκήνιο και όλη τους η αρχιτεκτονική, μου θυμίζει πολύ PC βρε παιδάκι μου.
Θα παραμείνω προσκολλημένος στα παλιά Galaxians, Galaga, Ms Pac Man, EXERION (φυσικά!!!) και όλα αυτά τα ...τετριμμένα! Χα!Χα!Χα!
Σε παρακολουθώ με ενδιαφέρον!