Κάνοντας ένα συμμάζεμα στους σκληρούς μου δίσκους, ανακάλυψα ότι κάποτε είχα κατεβάσει την Total Dos Collection σε μια πολύ παλιά έκδοση βέβαια (όταν είχα πρωτοακούσει για την ύπαρξή της και νομίζω ήταν από το Λεωνίδα/Keropi σε άλλο φόρουμ για να αποδώσω και τα credits της ενημέρωσης) και έκτοτε είχα ξεχάσει καν την ύπαρξή της στα άδυτα του backup μου! Λογικό είναι, αφού δεν είχα ούτε έχω κανένα μηχάνημα για DOS gaming αλλά ούτε και το χρόνο/διάθεση/κέφι να σετάρω DosBox. Γενικώς δεν είμαι και τόοοοοσο gamer που να κάθομαι να διαλέγω και να δοκιμάζω παιχνίδια, γι αυτό συνήθως ακούω και συμμερίζομαι τις γνώμες καλών φίλων όπως πχ του Γιώργου και του Πάνου εδώ.
Επειδή δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί καν η ύπαρξη αυτής της συλλογής στο φόρουμ μας αφενός και επειδή, ακόμα και αν έχει αναφερθεί, ίσως έχει διαφύγει από την προσοχή νεότερων φίλων αφετέρου, δίνω ένα link εδώ για όποιον ενδιαφέρεται να κατεβάσει μια πλήρη συλλογή και να χαρεί αμέτρητες ώρες DOS gaming.
Κατέβασα και εγώ μια ενημερωμένη έκδοση της συλλογής, πολύ νεότερη φυσικά από αυτή που είχα και πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να λείπει! Must have συλλογή...
Κατεβάζετε από εδώ...
Επειδή δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί καν η ύπαρξη αυτής της συλλογής στο φόρουμ μας αφενός και επειδή, ακόμα και αν έχει αναφερθεί, ίσως έχει διαφύγει από την προσοχή νεότερων φίλων αφετέρου, δίνω ένα link εδώ για όποιον ενδιαφέρεται να κατεβάσει μια πλήρη συλλογή και να χαρεί αμέτρητες ώρες DOS gaming.
Κατέβασα και εγώ μια ενημερωμένη έκδοση της συλλογής, πολύ νεότερη φυσικά από αυτή που είχα και πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να λείπει! Must have συλλογή...
Κατεβάζετε από εδώ...