Αυτό κάποιοι κάνουν ότι δεν το είδαν!Με το MagiC έχεις ένα ικανοποιητικό multitasking σύστημα και αρκετά χρηστικό, χωρίς υπερβολή ανώτερο του WB 3.1
Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
Αυτό κάποιοι κάνουν ότι δεν το είδαν!Με το MagiC έχεις ένα ικανοποιητικό multitasking σύστημα και αρκετά χρηστικό, χωρίς υπερβολή ανώτερο του WB 3.1
Αυτό κάποιοι κάνουν ότι δεν το είδαν!![]()
Φανταστείτε τώρα μια τέτοια εξωτερική κάρτα, σε ένα TT με 32bit bus και τον 030 στα 32Mhz.
Θα έχει σίγουρα άλλο αέρα.
Ο ίδιος adapter παίζει και σε TT, με απλή αλλαγή ενός jumper. Αναλόγως και την κάρτα βέβαια μπορεί και να χρειάζεται άλλο GAL αλλά αυτό είναι το εύκολο κομμάτι.
Πραγματικά και εγώ το σκέφτομαι και μου τρέχουν τα σάλια! Λογικά θα είναι φανταστικό!
Που να βρεις έναν ΤΤ θα που πεις τώρα... Αυτό είναι το δυσκολότερο!
Ακόμα και falcon βρίσκεις αραιά και που κανέναν να πουλιέται. Αλλά ΤΤ δεν θυμάμαι να έχω δει κανέναν πουθενά!
Και εγώ πιστεύω ότι σε 800x600 τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα αλλά δυστυχώς κρασαρει όταν την επιλέγω. Όπως είπα, ή είναι θέμα driver ή κάτι μου διαφεύγει.
Και τελικά... ΔΕΝ είναι θέμα driver. Κατόπιν επικοινωνίας με τον developer με ενημέρωσε ότι ο dac μου δεν διαφέρει σημαντικά από αυτόν που αντιστοιχεί στις δικές του δοκιμές του συγκεκριμένου revision της κάρτας. Μου συνέστησε λοιπόν να καταπιαστώ με μια εφαρμογή που δίνει μαζί (το vmg.prg) με την οποία φτιάχνεις τις επιλογές των αναλύσεων βασισμένες στις συχνότητες που υποστηρίζει το εκάστοτε monitor συγκεκριμένα ανά mode ανάλυσης!
Γρήγορο ψάξιμο στο διαδίκτυο και βρήκα τον αναλυτικό πίνακα που περιγράφει τις αναλύσεις του δικού μου tv/monitor (ένα Samsung T19C300EW) και με μια γρήγορη δοκιμή έπαιξε η 800x600 στα 256 χρώματα όπου πραγματικά ο Mega STe πετάει!
Περισσότερες δοκιμές αύριο και νέες φώτο των αναλύσεων που (ελπίζω) να πετύχω..
800χ600 στα 256 χρώματα...αυτά είναι!
Εντάξει, δεν είναι κάτι εντυπωσιακό αλλά βρίσκω ότι είναι ιδανική για έναν Mega ste αν θέλεις να τρέξεις με ικανοποιητική ταχύτητα MagiC.
Μην ξεχνάμε ότι ζορίζουμε έναν 68000 πάντα, έτσι;
Παρεπιπτόντως, ο TF530 δεν κάθεται σε Mega STE ?
Δεν το γνωρίζω καθόλου αυτό.
Δεν έχω διαβάσει πολλά γι αυτόν, αλλά νομίζω φτιάχτηκε με την amiga κατά νου και δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να προσαρμοστεί σε έναν Atari ή αν είναι καν εφικτό αυτό.
Θα ήθελα πολύ ρε γμτ να το δοκιμάσω live. Άψογος Δημήτρη άψογος φίλε...Πόσο πήγαν συνολικά οι καρτούλες που πήρες/δοκίμασες ;
Οπότε, καιρός να δοκιμάσεις και κανένα παιχνιδάκι!