Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
Για του ppfdisk τα παιχνίδια δεν ξέρω. Το υπάρχουν όμως πολλά παιχνίδια για gem που θα παίξουν σε τέτοιες αναλύσεις. Δες το fanwor
Όχι αυτό που λες δεν παίζει με τίποτα και για κανέναν λόγο σε οτιδήποτε άλλο εκτός από falcon060 με supervidel.
Είμαι εντυπωσιασμενος!Γενικό συμπέρασμα:
Με την ΕΤ 4000 μπορεί κανείς άνετα να δει μέχρι 1024x768x256 χρώματα σε ικανοποιητικές ταχύτητες. Ρεαλιστικά όμως, η 800x600x256 είναι εξαιρετική ανώ ιδανική από άποψη ταχύτητας είναι η 640x480x256 η οποία μπορεί να φαίνεται μικρή αλλά δείτε το λίγο καλύτερα για ένα 16μπιτο μηχάνημα! Είναι πραγματικός παράδεισος!
Η Mach32 δεν χωράει σύγκριση! Ταχύτατη, ο driver εκμεταλλεύεται την επιτάχυνση που προσφέρει η κάρτα (τα αποτελέσματα από το GBench είναι απλά εντυπωσιακά) ενώ ανεβαίνει άνετα στη 1280x1024x256 αν έχεις monitor αυτής της ανάλυσης! Το δικό μου tv/monitor δεν πηγαίνει μέχρι εκεί και δανείστηκα οθόνη για να το τσεκάρω...
Απόλυτα χρηστική η 1024x768x256 δεν κολλάει το σύστημα πουθενά! Πραγματικά, ο Mega STE μεταμορφώνεται και σίγουρα κοιτάει στα μάτια δυνατότερα μηχανήματα της εποχής...
Οι συνδυασμοί Geneva/Neodesk και MagiC/Jinnee απλά σβήνουν από το χάρτη λειτουργικά συστήματα που το όνομά τους παραπέμπει σε "πάγκο εργασίας" κάποιων "κυριών"...
Είμαι εντυπωσιασμενος!
Το Magic πραγματικά δείχνει απίθανο!
Μοιράζομαι επίσης τον ενθουσιασμό σου, και για την (high resolution τότε) 640*480!
Ακόμα και ο 32bit "professional" Apple Mac II, σε αυτό το mode "επιχειρούσε", και μια χαρά εντυπωσίαζε!
Και μιας και ανέφερα τον Mac II, νομίζω ότι ανέλπιστα βίωσες μια (φθηνότερη Atari) αίσθηση από αυτή τη φιλοσοφία.
Η Apple, ήδη απο το 1987, με τον Mac II, μπορούσε να δεχθεί κάρτες του "εμπορείου" και να αποκτήσει αληθινό χρώμα και αναλύσεις.
Η Atari φαίνεται ότι το πάλευε, αλλά μετά απο πολλές αναβολές, ο TT και Mega STE βγήκαν μόλις το 1990-91 (ο TT είναι πιο κοντά και στη CPU).
Μου φαίνεται σαν ψέματα αυτό που βλέπω! O Atari σου, φαίνεται εξωπραγματικός....μια 32 bit GPU μέσα στον ST....
Δημήτρη, χώρεσαν όλα αυτά, μέσα στο case;
Λες να ζορίζεται η τροφοδοσία;
Και πάλι συγχαρητήρια, δε χορταίνω να τον κοιτάζω!
(θα το έχεις σκεφτεί σίγουρα), αλλά μήπως θα μπορούσε να στριμωχτεί μέσα στο case?
Εκεί που είναι ο σκληρός δίσκος;