Έχω διαβάσει πολλά αλλά δυστυχώς δεν έχω συσκευή να διαπιστώσω αν ισχύουν ή όχι...
Διάβασα τα spoof...
...που μπορεί να μπρικάρουν την κονσόλα (αλήθεια ισχύει κάτι τέτοιο; )
Διάβασα και τα σοβαρά και τα επίσημα ...
Μπορεί κάποιος γνώστης (και χρήστης) να μου πει τι ισχύει στην πράξη;
Θα μπορώ να παίξω τα αγαπημένα shmups του 360, στην νέα XBOX One (αν τελικά αποφασίσουμε να την πάρουμε για τα...παιδιά!); Με ενδιαφέρουν τίτλοι όπως τα Guwange και Ikaruga ...
Υπάρχουν κάποιοι backward compatible τίτλοι για Ασία ή Αμερική που δεν είναι διαθέσιμοι στην Ελλάδα;
Υπάρχει region lock; Αν πάρω κάποιον τίτλο από π.χ. PlayAsia, θα μπορώ να το χαρώ σε κονσόλα που θα αγοραστεί επί Ελληνικού εδάφους;
Γνωρίζει κανείς τι ισχύει για το Caladrius Blaze στο xbox one;
Τι "παίζει" με την συνδρομή και σε τι εξυπηρετεί;
Εκτός από τα παλιότερα, τι άλλο "παίζει" από shmups για το xbox one;
Όπως βλέπω είμαι τελείως noob
με τις next gen consoles...Οι πλέον σύγχρονες που έχω στην κατοχή μου είναι οι PS2 και XBOX (η πρώτη και all time classic) 
Έχω κολλήσει στην εποχή του χαλκού και κάποια στιγμή πρέπει να κάνω το μεγάλο βήμα!
Σας εκτιμώ και σας ασπάζομαι!
Διάβασα τα spoof...

...που μπορεί να μπρικάρουν την κονσόλα (αλήθεια ισχύει κάτι τέτοιο; )
Διάβασα και τα σοβαρά και τα επίσημα ...
Μπορεί κάποιος γνώστης (και χρήστης) να μου πει τι ισχύει στην πράξη;
Θα μπορώ να παίξω τα αγαπημένα shmups του 360, στην νέα XBOX One (αν τελικά αποφασίσουμε να την πάρουμε για τα...παιδιά!); Με ενδιαφέρουν τίτλοι όπως τα Guwange και Ikaruga ...
Υπάρχουν κάποιοι backward compatible τίτλοι για Ασία ή Αμερική που δεν είναι διαθέσιμοι στην Ελλάδα;
Υπάρχει region lock; Αν πάρω κάποιον τίτλο από π.χ. PlayAsia, θα μπορώ να το χαρώ σε κονσόλα που θα αγοραστεί επί Ελληνικού εδάφους;
Γνωρίζει κανείς τι ισχύει για το Caladrius Blaze στο xbox one;
Τι "παίζει" με την συνδρομή και σε τι εξυπηρετεί;
Εκτός από τα παλιότερα, τι άλλο "παίζει" από shmups για το xbox one;
Όπως βλέπω είμαι τελείως noob
Έχω κολλήσει στην εποχή του χαλκού και κάποια στιγμή πρέπει να κάνω το μεγάλο βήμα!
Σας εκτιμώ και σας ασπάζομαι!