“ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ” Το FORUM ΤΟΥ IAMRETRO.

Στο iamretro ψάχνουμε συνεχώς τρόπους να ανανεώνουμε τον τρόπο και την φιλοσοφία λειτουργίας της σελίδας αλλά και το περιεχόμενο της. Πρώτον για να βρίσκουμε ευχάριστη εμείς οι ίδιοι την διαδικασία συντήρησης και ανανέωσης του site και δεύτερον για να βοηθήσουμε με τον τρόπο μας στην εξέλιξη και παράλληλα στην διατήρηση της “κουλτoύρας” που ονομάζεται retro computing – gaming. Να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο σύνολο με άρθρα, ψηφιοποιημένα τεύχη, ιστορικά στοιχεία και πληροφορίες, με λίγα λόγια ένα ‘portal’ που να είναι εύκολα προσβάσιμο.

  Η αναγκαιότητα ύπαρξης του forum στην σελίδα και το τι αυτό προσφέρει στην γενικότερη εμπειρία περιήγησης στο iamretro είναι κάτι που το συζητούσαμε καιρό. Μετά τι τελευταίες εξελίξεις αλλά και λόγω της τροπής που πήραν κάποιες συζητήσεις, καταλήξαμε στο ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος το forum να είναι ‘ανοιχτό’ προς όλους.

Απο σήμερα λοιπόν ισχύει:

 • Οι εγγραφές στο forum είναι πλέον κλειστές.
 • Οι χρήστες οι οποίοι δεν είχαν κανένα post απο την ημέρα εγγραφής τους, διαγράφηκαν. Οι λογαριασμοί των ενεργων users διατηρήθηκαν ανέπαφοι.
 • Αν θέλετε να γραφτείτε στο forum για να συμμετέχετε η ακόμα και απλά να παρακολουθείτε τις συζητήσεις, θα πρέπει να αποστείλετε ένα email στο info@iamretro.gr με το user name που επιθυμείτε και και τον λόγο που θέλεγε να γραφτείτε στην σελίδα μας. Ο λογαριασμός σας θα δημιουργηθεί άμεσα και το προσωρινό password θα σας αποσταλεί με email.
 • Για να ‘κατεβάσετε’ τα ψηφιοποιημένα τέυχη της βιβλιοθήκης μας και να σχολιάσετε ή να βαθμολογήσετε θα χρειαστεί να κάνετε εγγραφή απο την κεντρική σελίδα του iamretro. O λογαριασμός σας στην κεντρική σελίδα και ο λογαριασμός σας στο forum είναι διαφορετικές διαδικασίες πλέον. Όσοι είναι ήδη γραμμένοι στην κεντρική σελίδα, θα χρειαστεί να ακολουθήσουν την διαδικασία του reset password προκειμένου να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός και πάλι. Η διαδικασία είναι εύκολη και γίνεται καθαρά για τεχνικούς λόγους. Δυστυχώς δεν ήταν δυνατόν να αποφευχθεί.
 • Οι θεματικές κατηγορίες του forum (αγγελίες, Τεχνική βοήθεια, Νέα κλπ) παραμένουν ενεργές και θα συνεχίσουν να ανανεώνονται.

Ζητούμε συγνώμη απο τους χρήστες των οποίων ο λογαριασμοί διαγράφηκαν χωρίς φυσικά να έχουν δώσει καμία αφορμή και απλά παρακλουθούσαν τις συζητήσεις στο forum. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με email για να δημιουργηθούν και πάλι οι λογαριασμοί σας.

Το forum του iamretro ΔΕΝ κλείνει. Απλά γίνεται ιδιωτικό. Με αυτό τον τρόπο πιστεύουμε πως το επίπεδο θα διατηρηθεί υψηλό, θα αποφευχθούν προστριβές χωρίς νόημα, η διαχείριση θα είναι ευκολότερη και η προσοχή μας θα στραφεί στην συχνότερη ανανέωση του περιεχομένου της σελίδας αλλά και στην προσπάθεια που ξεκινάμε με το iamretro magazine.

Cheers!

iamretro.gr admin team

NiCkeD

3 thoughts on ““ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ” Το FORUM ΤΟΥ IAMRETRO.

 • P
  July 28, 2015 at 9:29 pm
  Permalink

  Παιδια, για οποιαδηποτε επικοινωνια με τους διαχειριστες της σελιδας για οσους δεν ειναι γραμμενοι στο φορουμ, τι κανουμε?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.